In tegenstelling tot cv-installaties worden onze verwarmingen individueel aangestuurd met in elke ruimte een thermostaatregelaar. Zo verwarm je alleen de ruimtes die je nodig hebt, wanneer je ze verwarmd wilt hebben. Nauwkeurig verwarmen op deze manier voorkomt energieverspilling en minimaliseert uw verwarmingskosten. Onze bedieningselementen bieden volledige 7-daagse programmering en zijn voorzien van de nieuwste energiebesparende technologie, zoals detectie van open raam, adaptieve start en APP-bediening op afstand. Herschel-bedieningselementen voldoen volledig aan de Europese EcoDesign-wetgeving voor energiebesparing (perceel 20). Al onze bedieningselementen zijn speciaal door ons ontworpen en gemaakt voor gebruik met onze verwarmingen.

Heater - Controller schematic

Onze infrarood paneelverwarmers werken door de vereiste oppervlaktetemperatuur te bereiken om de optimale ver-infrarood warmteafgifte te produceren. Ze warmen snel op en koelen snel af en zijn aan of uit (ze kunnen niet omhoog of omlaag worden gedraaid). Ze hebben een aparte regelaar nodig, weg van de verwarmingen, om de kamertemperatuur nauwkeurig te meten en om commando’s te sturen om de verwarming aan of uit te zetten, afhankelijk van de gewenste kamertemperatuur en het verwarmingsschema.

We hebben twee reeksen bedieningselementen: onze Herschel IQ-bedieningselementen en onze Herschel XLS-bedieningselementen.

HERSCHEL XLS bedieningselementen

Voor een gemakkelijke installatie en een echte “plug and play” -oplossing, bevat onze nieuw ontwikkelde serie Select XLS-panelen onze SMART-R-ontvanger ingebouwd in het paneel. Met deze technologie kan het paneel worden “gekoppeld” en draadloos communiceren met een keuze uit onze XLS-controllers. Kies uit een batterijgevoede controller (T-BT), een via netvoeding / USB gevoede controller (T-MT) of plug-in controller (T-PL). T-MT en T-PL hebben ingebouwde wifi voor APP- en spraakbesturing via Alexa en Google Assistant.

Ons Inspire-assortiment panelen is uitsluitend ontworpen voor professionele installatie. Ze hebben geen ingebouwde ontvangers en moeten worden bediend met onze Herschel IQ-controllers. De panelen zijn rechtstreeks aangesloten op onze MD2 bedrade thermostaat of op onze R2-ontvanger. Volledige app-bediening is beschikbaar voor MD2 met behulp van de SmartLife-app. T2 en R2 bieden alleen een lokale besturingsoplossing (geen app-besturing).

Ons Herschel IQ-assortiment kan ook worden gebruikt om ons assortiment ruimteverwarmingstoestellen te bedienen, zoals de Summit en Aspect.

BEDIENING BINNEN HANDBEREIK, VANAF WAAR JE BENT

Met onze APP-geactiveerde bedieningselementen kunt u vanuit uw luie stoel snel en eenvoudig de verwarming in elke kamer in uw woning regelen. We hebben het systeem zo ontworpen dat het gebruiksvriendelijk en intuïtief is.

Met de app kun je je Hershel infraroodstralers op afstand bedienen. Je kunt je verwarming lager zetten in de Afwezig-modus en weer inschakelen voordat je terugkeert van vakantie of weekendjes weg. Ook ideaal voor het voorverwarmen van vakantiehuizen om bij aankomst een gezellige ontvangst te creëren.

Smart control of your Herschel Infrared Heating

Herschel XLS

Herschel iQ