Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Magazijn en industriële heaters

De complete industriële verwarmingsoplossing

Infrarood industriële kachels voor magazijnen en industriële installatiesOns marktleidende assortiment infrarood magazijn- en industriële kachels is de perfecte oplossing voor het verwarmen van mensen in magazijnen en is de ideale vervanging voor oudere gas- of luchtgeblazen verwarmingssystemen.

Door infrarood-stralingsverwarming kunnen besparingen worden behaald, omdat het mogelijk is om alleen de gebieden die moeten worden verwarmd nauwkeurig te verwarmen. De mogelijkheid om verwarmde zones te creëren kan aanzienlijke besparingen opleveren, aangezien convectieverwarming het volledige luchtvolume in een unit moet verwarmen – niet alleen de gewenste zone.

Herschel biedt verschillende kachels voor verschillende industriële toepassingen, van het verwarmen van individuele werkplekken tot werkbanken en hele magazijnen. Klik op de afbeelding om de afbeelding in te zoomen en ontdek de verschillende toepassingen voor onze verschillende industriële kachels.

 

 • Herschel Advantage IR3 Black

  Advantage IR 1300 / 1950 Watts

  (3 reviews)
  5 Jaar Garantie
  4 Sizes
  Vanaf 329.75
  Bekijk assortiment
 • Herschel Advantage IRP4 Industrial Power Heater

  IRP4 3200 Watts

  (5 reviews)
  5 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 1,036.36
  Bekijk assortiment
 • Vulcan 4kW Industrial Heater

  Vulcan 5 kW werkplaatsverwarmer

  2 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 1,007.44
  Bekijk assortiment
 • Herschel Vulcan Industrial Heater

  Vulcan 9 – 12 kW Magazijnverwarmer

  2 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 1,180.99
  Bekijk assortiment

Zoned industriële heaters

Infrarood industriële kachels voor magazijnen en industriële installatiesDe warmte is in zones verdeeld (directioneel) als de verwarmingen afzonderlijk worden gebruikt en gericht zijn gericht op het te verwarmen gebied, zoals weergegeven. Binnen de zone worden mensen en objecten verwarmd (niet de lucht).

Warmte kan ook niet-directioneel zijn op basis van het kubieke volume van de ruimte met behulp van meerdere kachels en een thermostaat.

 
 

Inspirerende ideeën

Werkplaatsen voor verwarming
Verwarming magazijnen

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“De ideale industriële verwarmingsoplossing”

“De kachels waren eenvoudig te installeren, stil in gebruik en onderhoudsvrij. Je voelt de warmte binnen een paar minuten en het gebied blijft nog enige tijd warm nadat de kachels zijn uitgeschakeld. We hoeven alleen een specifiek deel van het magazijn te verwarmen en het gebied is niet constant in gebruik. Herschel Infrarood is de ideale industriële verwarmingsoplossing en biedt comfort waar en wanneer nodig. ” Eugene Donnelly, Dalradian Gold

“Concentreer warmte op een bepaald gebied”

“In plaats van de hele ruimte te verwarmen, waarvan een groot deel opslag is of zelden gedurende enige tijd wordt gebruikt, gebruiken we drie verwarmingselementen om het comfort in de belangrijkste werkruimtes in de studio te behouden. De kachels waren snel en eenvoudig te installeren en kosten aanzienlijk minder dan een ketelsysteem. De lopende kosten zijn voorspelbaar en de warmte is heel natuurlijk en comfortabel. Omdat de ruimteverwarmers de warmte op een bepaald gebied concentreren, kan ik het gebied waar ik werk in plaats van de hele ruimte verwarmen, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd. Ik kan ook blijven werken als de kou me in het verleden zou hebben vertraagd. ” Andrea Spencer

“Houd onze verfruimte droogruimte warm”

“Ik wilde u bedanken voor uw advies over het type en het aantal fittingen om onze droogruimte in de verfwinkel warm en droog te houden (tegen luchtvochtigheid), ze werken perfect, dank u.
De units zijn echt compact en passen perfect bij onze eisen, we hebben nu een gelukkig spuitteam ”.

Welham distributiecentrum

“Eerdere kachels waren niet effectief”

“We besloten om over te schakelen op Herschel infraroodverwarming voor onze handelsbalie en showroom omdat onze vorige bovenverwarmingen niet meer effectief waren en onze medewerkers en klanten niet warm hielden. Er werden verschillende soorten verwarmingselementen geïnstalleerd voor elk gebied en de installatie was ongelooflijk snel. Feedback van zowel personeel als klanten is dat ze merkbaar warmer zijn als het koud is, dus we zijn meer dan tevreden met de overstap naar Herschel Far Infrared heaters “.

Jason Rothwell, Howarth Timber.

“Je zou het verschil niet geloven”

“Je zou het verschil niet geloven dat het heeft gemaakt … het maakt het team zeker comfortabel om te werken terwijl het in dat gebied is gevestigd!”

SG Gaming, Warehouse

 

 

Commerciële klanten