Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Infrarood verwarming voor studentenhuisvesting

Slimline, wand- of plafondgemonteerde infraroodstralers voor effectieve, eenvoudig te regelen warmte voor studenten

Infrarood verwarming voor studentenhuisvestingRuimtebesparende, stille, onderhoudsvrije infrarood verwarming voor studentenhuisvesting.

Voor studentenhuisvesting worden onze panels gekozen door vooraanstaande universiteiten en accommodatieproviders, maar ook door particuliere verhuurders.

Succesvolle proeven hebben aangetoond dat studenten het gevoel van infraroodwarmte verkiezen boven het benauwdheid van convectieverwarmers en omdat de kamer zelf wordt verwarmd en niet de lucht, verminderen onze verwarmers vochtproblemen en zorgen ze voor een constanter niveau van warmte. De mogelijkheid om aan het plafond te monteren of hoger op de muren te plaatsen, maakt waardevolle ruimte vrij voor meubels en vermindert ook het risico dat studenten de kachels bedekken.

In tegenstelling tot convectoren zijn onze kachels ook volledig stil. Uitgebreide proeven hebben een besparing tot 20% op het energieverbruik en een aanzienlijke besparing op onderhoud aangetoond.

 

 • 5 yr Garantie
  5 Types

  VANAF 276.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Geïntegreerde SMART-R-technologie
  • Bedieningsopties maken Alexa spraakbesturing mogelijk
  • Superslanke, frameloze witte afwerking
  • Verwarming meer dan 95% recyclebaar
  • Wand- of plafondmontage
  • Gebruik met Herschel XLS-bedieningselementen.
  Bekijk gamma
 
 

Inspirerende ideeën

Eenvoudige, duurzame verwarming van studentenwoningen

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Zo’n geweldig product”

Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier. ❤️❤️❤️

Gabrielle Blackman, Interior Designer DIY SOS, op Herschel-panelen en Summit-kachels voor Blackburn’s goede doel Nightsafe, ter ondersteuning van de jonge daklozen, uitgezonden op BBC1 13 november 2019. Via Instagram @ cushioncrisis.

“Zeer tevreden” studentenhuisvesting

[Select XL vergelijken met bestaande elektrische convectoren]

Over het ‘voelen’ van de hitte:

“Het voelde als een warme zomerdag, niet als een verwarming en was zeer comfortabel”. “Oude kachels waren bedompt, deze voelde een stuk beter aan”. “Ik voel de warmte in de hele kamer, en het voelt alsof ik omringd ben door warm water in plaats van dat ik een verwarming aan heb”.

Op het niveau van warmte / temperaturen:

“Echt heel goed, heel tevreden”. “Werkt een stuk beter dan de oude kachel en lijkt de warmte beter vast te houden”.

Over de snelheid van opwarmen:

“Warmt heel snel op, letterlijk binnen enkele minuten. Ik kan hem aanzetten en een kopje thee zetten, en de kamer zal warm aanvoelen als ik terugkom ”. “Heel snel, het is heet in 5 minuten”.

Bij het wijzigen van iets:

“Nee. Het ziet er zoveel beter uit en neemt veel minder ruimte in dan de oude kachel ”. “Niet echt, ik heb liever de nieuwe kachel”.

Over warmteverlies:

“Geen probleem”. “De kamer leek lang warm te blijven”

 

 

Commerciële klanten