Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Infrarood verwarming voor ziekenhuizen

De ideale verwarmingsoplossing voor ziekenhuizen

Infraroodstralers voor ziekenhuizen
Herschel infraroodverwarming voor ziekenhuizen is de perfecte oplossing voor ziekenhuisomgevingen gezien de stralende eigenschappen van infrarood. Dit zorgt ervoor dat de luchtstroom wordt geminimaliseerd en vermindert vervolgens de beweging van stof en eigenschappen in de lucht. De Far Infrared-golfband wordt vaak het “Vital” -bereik genoemd vanwege zijn vitale verwarmende eigenschappen voor comfort en kan worden gezien in brede toepassing in baby-couveuses en in de groeiende wellness-industrie.

De zeer regelbare paneelverwarmers van Herschel, die zeer goed regelbaar zijn, kunnen aan het plafond worden gemonteerd of boven ziekenhuisbedden worden opgehangen, waardoor lokale temperatuurregeling naar wens mogelijk is, zonder dat een kostbaar centraal systeem nodig is. Verkrijgbaar in een reeks vermogensuitgangen en -formaten plus een keuze aan montageopties, zijn infraroodstralers ook de ideale keuze voor noodverwarming van tijdelijke ziekenhuisomgevingen zoals de COVID-19 pandemie.

Naast de verwarming van ziekenhuisafdelingen, kunnen infraroodstralers ook worden gebruikt om grote open ruimtes zoals wachtkamers en gangen effectief te verwarmen. Onze ruimteverwarmingstoestellen Colorado zijn geïnstalleerd in de wachtkamers van een Chelsea-ziekenhuis met een zeer hoge atria en luchtstroom. Met een warme gloed bieden deze kachels een snelle opwarmmogelijkheid voor wachtende bezoekers en worden ze bediend met een handige afstandsbediening. Er is ook de mogelijkheid om deze aan te sturen via een centraal gebouwbeheersysteem of alternatieve thermostaten uit het assortiment van Herschel.

Infraroodpanelen kunnen aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd. Voor die omgevingen waar het risico op letsel voor patiënten moet worden verkleind, verwijdert plafondmontage de verwarming van prioriteit 1 naar prioriteit 3. Ze kunnen indien nodig ook worden gemonteerd met anti-ligatuurfittingen.

De Herschel Plafondtegel is ideaal voor gangen met een plafondrooster en biedt een probleemloze, ruimtebesparende oplossing.

 

 • Herschel Select XLS White 600W

  Herschel Select XLS – Wit paneelverwarming

  (15 reviews)
  5 Jaar Garantie
  5 Sizes
  Vanaf 276.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Select Ceiling Tile

  Select – Infrarood plafondtegelverwarming

  (2 reviews)
  5 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 199.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Colorado terrace heater

  COLORADO 2500 Watts

  (2 reviews)
  2 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 438.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel California 2000W terrassverwarmer - rose goud

  CALIFORNIA 2kW – Rose goud

  (4 reviews)
  2 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 379.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel California 2000W terrassverwarmer - Zwart

  CALIFORNIA 2000 Watts – Zwart

  2 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 379.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel California 2000W terrassverwarmer - Zilver

  CALIFORNIA 2000 Watts – Zilver

  2 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 379.00
  Bekijk assortiment
 • White Summit 2600R

  SUMMIT Wit 2600 Watts

  2 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 699.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Summit 2600R

  SUMMIT 2600 Watts

  (6 reviews)
  2 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 659.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Aspect XL

  Aspect XL 1300 / 1950 Watts

  (2 reviews)
  5 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 498.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Pulsar Designer space heater.

  Pulsar 1800 / 2400 Watts

  (4 reviews)
  2 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 1,980.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Advantage IR3 Black

  Advantage IR 1300 / 1950 Watts

  (3 reviews)
  5 Jaar Garantie
  4 Sizes
  Vanaf 399.00
  Bekijk assortiment

Ziekenhuisverwarmers

Infraroodstralers voor ziekenhuisafdelingenOns assortiment infraroodverwarming biedt efficiënte, eenvoudig te installeren en te regelen verwarming voor ziekenhuizen. Thermostatisch geregeld om een optimaal comfort te behouden, zijn infraroodstralers perfect voor een niet-benauwde, gelijkmatige temperatuuromgeving. We hebben een verwarmingsoplossing voor alle vereisten, of het nu gaat om een volledig vervangingssysteem, aanvullende bijverwarming of een tijdelijke oplossing.

 
 

Inspirerende ideeën

Verzorgingshuis en sociale woningverwarming
Herschel schenkt heaters aan DIY SOS

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Zo’n geweldig product”

Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier. ❤️❤️❤️

Gabrielle Blackman, Interior Designer DIY SOS, op Herschel-panelen en Summit-kachels voor Blackburn’s goede doel Nightsafe, ter ondersteuning van de jonge daklozen, uitgezonden op BBC1 13 november 2019. Via Instagram @ cushioncrisis.

“Herschel won zonder twijfel”.

In termen van aankoopprijs, een gemakkelijke installatie plus lagere energiekosten won Herschel het contract zonder twijfel ”

Tendring District Council

Mevrouw Smith, huurder, die in het appartement woont dat voor de proef is gebruikt, “houdt van onze verwarming en zij zegt dat het heel gemakkelijk te bedienen is”. Een ander groot pluspunt voor mevrouw Smith was dat ze nu met de oude kachels weg is, nu zoveel meer ruimte heeft om meubels te plaatsen

 

 

Commerciële klanten