Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Infrarood werkplaatsverwarmers

Effectieve infrarood werkplaatsverwarmers voor werkplaatsen, servicebays en laadruimtes

Infrarood industriële kachels voor magazijnen en industriële installatiesWerkplaatsen, servicepunten voor voertuigen en laadperrons zijn moeilijk te verwarmen met traditionele oplossingen waarbij u het hele luchtvolume moet verwarmen, stof en ander ongewenst vuil moet laten circuleren en vochtvorming moet stimuleren.

Deze gebieden profiteren enorm van de infrarood werkplaatsverwarmers van Herschel. Vocht wordt tot een minimum beperkt, onze kachels kunnen worden gezoneerd om precies het gebied te verwarmen dat u wilt, ze zijn kostenbesparend, zeer efficiënt en comfortabel. Door specifieke ruimtes te verwarmen en niet het volledige volume van het gebouw, kunnen aanzienlijke energiebesparingen worden gerealiseerd.

Ons assortiment commerciële ruimteverwarming is de beste keuze voor vervanging van oude gas- en elektrische convectieverwarming. Onze kachels zijn ook geschikt als extra bijverwarming van koude ruimtes.

 

Verwarm waar je het wilt, wanneer je het wilt

Infrarood industriële kachels voor magazijnen en industriële installatiesOnze infrarood verwarmingstoestellen voor in de werkplaats bieden een uitzonderlijk lange levensduur en de oplossingen variëren van op keramiek gebaseerde “zero light” ver-infraroodstralers; “Warme gloed” medium infraroodstralers en de Vulcan korte / medium infraroodstralers voor meer uitdagende of moeilijk te verwarmen gebieden.

In tegenstelling tot op convectie gebaseerde systemen, kunnen onze kachels worden geplaatst om specifieke zones te verwarmen, bijvoorbeeld een werkoppervlak, een droogruimte of eilanden in een garage. Infrarood verwarmt direct mensen en de objecten binnen de zone en zorgt voor warmte waar u het wilt, wanneer u het wilt.

Alle kachels binnen ons assortiment zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij, volledig stil en gaan lang mee. Er zijn opties beschikbaar voor hangers, plafond- of wandmontage. Besturingsopties omvatten afstandsbediening, geprogrammeerde en drukknoptimer, afhankelijk van de vereisten.

 
 

Inspirerende ideeën

Garage werkplaatsverwarming geïnstalleerd
Werkplaatsen voor verwarming

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Concentreer warmte op een bepaald gebied”

“In plaats van de hele ruimte te verwarmen, waarvan een groot deel opslag is of zelden gedurende enige tijd wordt gebruikt, gebruiken we drie verwarmingselementen om het comfort in de belangrijkste werkruimtes in de studio te behouden. De kachels waren snel en eenvoudig te installeren en kosten aanzienlijk minder dan een ketelsysteem. De lopende kosten zijn voorspelbaar en de warmte is heel natuurlijk en comfortabel. Omdat de ruimteverwarmers de warmte op een bepaald gebied concentreren, kan ik het gebied waar ik werk in plaats van de hele ruimte verwarmen, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd. Ik kan ook blijven werken als de kou me in het verleden zou hebben vertraagd. ” Andrea Spencer

“Effectieve oplossing voor voertuigen”

Sinds het plaatsen van de Hershel-kachels in mijn garage condensatie op mijn mooie auto’s, tijdens de wintermaanden, behoort dit tot het verleden! Het gebruik van de laagste temperatuurinstelling van 5 graden met de thermostatische regeling was een effectieve, goedkope oplossing voor een aanzienlijk probleem. Een ander voordeel is de mogelijkheid om de garage op te warmen tijdens het werken aan mijn auto’s in de wintermaanden, waardoor het werken aan deze auto’s in deze periode een veel aangenamere ervaring is. Deze kachels bieden echt een effectieve oplossing voor de verzorging van voertuigen tijdens de wintermaanden.

 

 

Commerciële klanten