DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Miami White terrasverwarmer

Infrarood parasolverwarmers

Compacte maar krachtige verwarmingen die op een parasol kunnen worden gemonteerd

De MIAMI 2000 Watt terrasverwarmer van Herschel heeft het perfecte formaat en vermogen voor montage op parasols met behulp van de speciale parasolmontagebeugel (apart verkrijgbaar). Compact van formaat en voorzien van spiegelreflectoren om 98% van de warmte van de verwarming af te voeren en onze 2kw duurzame lamp met lage verblinding. Miami presteert beter dan alle andere parasolverwarmers op de markt, heeft een hoge weerbestendige bescherming (IP65) en is verkrijgbaar in witte of zwarte afwerkingen.

Geweldig voor gebruik in pubtuinen of als parasolverwarmers voor het verwarmen van vrienden, familie of klanten. Verleng uw vrije tijd buitenshuis.

Al onze terrasverwarmers voor parasols zijn geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Al onze verwarmingen zijn gebouwd volgens de hoogste normen, zijn energiezuinig en onderhoudsvrij met een lange levensduur.

Blader door parasolverwarmers

Toont alle 2 resultaten

 • Herschel Miami Wit

  MIAMI 2000 Watt – Wit

  2 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 238.00
  Bekijk bereik
 • Miami Zwart

  MIAMI 2000 Watt – Zwart

  2 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 238.00
  Bekijk bereik

Toont alle 2 resultaten

Inspirerende ideeën

Verwarming patio's buiten

Wandgemonteerde terrasverwarmers

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Herschel geïnstalleerd als restaurantverwarming voor The Ned

Soho House restaurantverwarming

Klantengetuigenissen

“Geweldige service, snelle en efficiënte levering”

We hebben infraroodstralers van Herschel Manhattan en Miami geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk restaurant MOMMI in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de verwarmingen als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch inzicht in hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten.

“Ze werken uitstekend en de ruimte is het populairste gedeelte van de pub geworden”.

De pub heeft zwaar geïnvesteerd in onze Burleigh’s Gin Terrace waar we het hele jaar door ruimte wilden maken. De sleutel om dat mogelijk te maken was de installatie van de Manhattan-kachels die we kozen als een perfecte combinatie van warmteverdeling en stijlvolle looks. Ze werken briljant en de ruimte is de meest populaire plek in de kroeg geworden.

Het hele team van Herschel-Infrared was vriendelijk, super behulpzaam en zeer efficiënt. Wij van The Lancaster Arms bevelen zowel de kachels als het team van Herschel graag aan.

“Uitermate gezellig … een fantastisch verschil voor mijn klanten”

Bedankt voor de verwarmingen. Ze zien er buitengewoon gezellig uit en hebben een fantastisch verschil gemaakt voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis. Ik aarzel niet om deze krachtige Herschel-verwarmingen met weinig verblinding aan te bevelen en heb al een tweede site gekocht. Tim, La Poule au Pot.

“Beste eigentijdse design buitenverwarmers”

Na uitgebreid onderzoek naar buitenverwarmers hebben we besloten om de Herschel verwarmingen aan te schaffen. We zijn de afgelopen jaren een bestaande klant van hun binnenverwarmers. We kunnen niet blijer zijn. De verwarmingen in ontwerp zijn cool en eigentijds, er was gewoon niets te vergelijken met het ontwerp op de markt. Wat nog belangrijker is, wauw de warmte die ze geven! Ons buitenterrein is getransformeerd en we kunnen zelfs op een koude avond gebruiken! Wij zijn projectontwikkelaars en deze verwarmingen hebben geresulteerd in het creëren van de meest kosteneffectieve buitenuitbreiding! De klantenservice van Herschel is zoals altijd eersteklas. We kozen voor de matzwarte optie, maar de roségouden verwarmingen zagen er ook erg indrukwekkend uit. Beveel dit product ten zeerste aan.