Snelle levering
 Gratis NL verzending
 30 dagen retourrecht

Infrarood glazen paneelverwarmers

Elegant ontwerp met alle voordelen van ver infrarood

Witte infrarood glazen paneelverwarmersDe infraroodverwarmers van Herschel voor paneelverwarming bieden een elegante, eigentijdse uitstraling en bieden alle comfort van verbeterd comfort en lage bedrijfskosten die u mag verwachten van hoogwaardige infraroodpanelen.

Onze glazen paneelverwarmers zijn een populaire keuze voor keukens, studeerkamers, kantoren en voor huiseigenaren die een moderne uitstraling willen in hun hele pand. Ook verkrijgbaar als schoolbordverwarming, dit is de ultieme efficiënte innovatieve verwarming.

Kies witte of zwarte glaspanelen en schoolborden uit ons Duitse a href=”https://www.herschel-infrarood.nl/productassortiment/herschel-inspire/”>Inspire-assortiment.

Onze glazen infraroodpanelen zijn frameloos en gebruiken hoogwaardig versterkt veiligheidsglas (ESG). Ze mogen alleen aan de muur worden gemonteerd.

 

 • 10 yr Garantie
  3 Types

  VANAF 1,149.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Op bestelling gemaakt in Duitsland
  • Stijlvolle schoolbordverwarming
  • Duitse componenten van de hoogste kwaliteit
  • Designverwarming, zachte warmte
  • Alleen muurbevestiging
  • Gebruik met Herschel IQ-bedieningselementen
  Bekijk gamma
 • 10 yr Garantie
  8 Types

  VANAF 575.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Op bestelling gemaakt in Duitsland
  • Duitse componenten van de hoogste kwaliteit
  • Luxe afwerking, veiligheidsglas
  • Beschikbaar in witte of zwarte afwerkingen
  • Alleen muurbevestiging
  • Gebruik met Herschel IQ-bedieningselementen
  Bekijk gamma

Opvallend glas en bordverwarmingspanelen

Witte infrarood glazen paneelverwarmersHerschel Inspire

Alleen aanbevolen voor professionele installatie, de Inspire infraroodpanelen worden op bestelling gemaakt in onze fabriek in Duitsland en worden geleverd met 10 jaar garantie. Ze zijn geschikt voor thuis en commercieel gebruik. Gebruik met Herschel iQ thermostaatregelaars.

 

Alles zien Infraroodpanelen

 

Inspirerende ideeën

Glas Infraroodstralers

 

Onze toekomst is elektrisch

Direct online offerte

 

Direct online offerte

 

Welke paneelafmeting heb ik nodig?

Gebruik onze

Getuigenissen

“Uitstekende service”

Uitstekende service … Iedereen die we spraken (en we bleven terugkomen met vragen) was behulpzaam en deskundig. Altijd klaar om te luisteren en vragen te beantwoorden. Kon niemand een fout vinden en ze hebben ons geholpen om ons verwarmingsdilemma naar tevredenheid op te lossen. Bedankt Jane, Kelly & Jack.

“Ze zijn gewoon geweldig”.

‘We noemen ze het paradepaardje, de feeststukken van het huis. Ze zijn gewoon geweldig.’

“Waarom zijn we voor Herschel gegaan? Het was een sterk merk, de getuigenissen van Herschel waren niet van deze wereld. We hadden een geweldige klantenservice. We waren echt onder de indruk van de spiegel en het beeld. We dachten dat ze een geweldig pronkstuk zouden zijn voor onze renovatie. . Als mensen langskomen, is het heel interessant om hun gezichten te zien als we ze vertellen dat dit onze kachels zijn!

Bekijk hier de volledige video-getuigenis van onze klanten Keri en Matt. Ze houden zo veel van hun Herschel-kachels dat ze de kans hebben gegrepen om in onze nieuwe tv-advertentie te schitteren toen we hen vroegen.

“Fantastisch product en geweldige service”

We hebben onlangs ons huis gerenoveerd en hebben een bestaande centrale verwarming op gas en een aga in de keuken. We werken vaak vanuit huis en wilden niet het hele huis verwarmen om onze studie warm genoeg te krijgen om van te werken. We hebben daarom besloten om een Herschel-verwarming aan te schaffen om in de studeerkamer te installeren omdat deze zo controleerbaar was (we kunnen de studeerkamer gewoon verwarmen) en we waren dol op het ontwerp (kan ook als whiteboard worden gebruikt!). We moesten ook de verwarming in de grote zitkamer bijvullen en we wilden geen nieuwe leidingen installeren, dus kochten we nog een Herschel-kachel die er modern en stijlvol uitziet. Echt onder de indruk van het advies dat we voorafgaand aan de aankoop hebben ontvangen. Onze elektriciens vonden de kachels ook gemakkelijk te installeren. Zou het zeker aanraden.

 
 

Herschel's Legaat