Snelle levering
 Gratis NL verzending
 30 dagen retourrecht

Infrarood Picture panelen

Een prachtig middelpunt van elke kamer

Infrarood Picture panelenMaak een prachtig middelpunt van elke kamer door uw favoriete foto te laten afdrukken op een infraroodstraler. Onze Inspire infrarood fotopanelen zijn volledig op maat gemaakt, gemaakt en gedrukt in Duitsland en hebben een garantie van 10 jaar.

Alle infrarood fotopanelen zijn gedrukt op ESG veiligheidsglas met een keuze uit een hoogwaardige matte of glanzende afwerking. Fotopanelen zijn standaard frameloos, maar tegen een kleine meerprijs is een breed scala aan frames beschikbaar als optie.

De slanke, gemakkelijk te monteren en te installeren panelen zijn vervaardigd en ontworpen om een leven lang mee te gaan – neem ze gewoon mee als u verhuist.

 

 • 10 yr Garantie
  7 Types

  VANAF 569.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Op bestelling gemaakt in Duitsland
  • Gebruik je eigen favoriete afbeelding
  • Glanzende of matte afwerking
  • Duitse componenten van de hoogste kwaliteit
  • Alleen muurbevestiging
  • Gebruik met Herschel IQ-bedieningselementen
  Bekijk gamma

Perfect om extra stijl toe te voegen aan je interieur

Infrarood Picture panelenOnze klanten hebben een hele reeks inspirerende afbeeldingen gekozen voor hun gepersonaliseerde paneelverwarming. We hebben favoriete familieportretten afgedrukt op prachtige foto’s van huisdieren, speciale herinneringen aan vakanties (net zoals onze klanten, die in de tv-advertentie van Herschel voorkwamen, die een prachtig beeld kozen tijdens hun reis naar Boston), afbeeldingen met zelfgebouwde vastgoedprojecten , evenals bedrijven die kiezen voor bedrijfslogo’s.

We hebben ook een brede selectie van onze eigen, zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen die kunnen worden gekozen om een prachtig decor aan kamers toe te voegen. Neem contact op voor meer informatie over ons eigen assortiment afbeeldingen.

Herschel infrarood fotopanelen zijn de nieuwste innovatieve verwarming en zijn perfect voor het creëren van stijlvolle, comfortabele warmte.

 

Alles zien Infraroodpanelen

 

Inspirerende ideeën

Herschel Inspire Pictures
Tevreden klanten presenteren hun designhuis op tv

 

Onze toekomst is elektrisch

Direct online offerte

 

Direct online offerte

 

Welke paneelafmeting heb ik nodig?

Gebruik onze

Getuigenissen

“Beste verwarming die ik ooit heb gehad”

Fantastisch verwarmingssysteem. Beste verwarming die ik ooit heb gehad.

“De hitte is heerlijk”

Buitengewoon. Makkelijk te installeren, makkelijk te programmeren en de warmte is heerlijk. Onze vrienden houden ook van hen. Ze zijn zo onder de indruk dat ze nog nooit van infraroodverwarming hebben gehoord, maar ze denken er nu over na.

“Ze zijn gewoon geweldig”.

‘We noemen ze het paradepaardje, de feeststukken van het huis. Ze zijn gewoon geweldig.’

“Waarom zijn we voor Herschel gegaan? Het was een sterk merk, de getuigenissen van Herschel waren niet van deze wereld. We hadden een geweldige klantenservice. We waren echt onder de indruk van de spiegel en het beeld. We dachten dat ze een geweldig pronkstuk zouden zijn voor onze renovatie. . Als mensen langskomen, is het heel interessant om hun gezichten te zien als we ze vertellen dat dit onze kachels zijn!

Bekijk hier de volledige video-getuigenis van onze klanten Keri en Matt. Ze houden zo veel van hun Herschel-kachels dat ze de kans hebben gegrepen om in onze nieuwe tv-advertentie te schitteren toen we hen vroegen.

 
 

Herschel's Legaat