DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Select Glass-paneel in hal
Herschel Inspire zwart glas
Herschel glass panel
Herschel Inspire Glass White

Infrarood glazen paneelverwarmers

Elegant ontwerp met alle voordelen van ver infrarood

De infraroodverwarmers van Herschel voor paneelverwarming bieden een elegante, eigentijdse uitstraling en bieden alle comfort van verbeterd comfort en lage bedrijfskosten die u mag verwachten van hoogwaardige infraroodpanelen.

Onze glazen paneelverwarmers zijn een populaire keuze voor keukens, studeerkamers, kantoren en voor huiseigenaren die een moderne uitstraling willen in hun hele pand. Ook verkrijgbaar als schoolbordverwarming, dit is de ultieme efficiënte innovatieve verwarming.

Kies witte of zwarte glaspanelen en schoolborden uit ons Duitse a href=”https://www.herschel-infrarood.nl/productassortiment/herschel-inspire/”>Inspire-assortiment.

Onze glazen infraroodpanelen zijn frameloos en gebruiken hoogwaardig versterkt veiligheidsglas (ESG). Ze mogen alleen aan de muur worden gemonteerd.

Bladeren Glass & Blackboard Infraroodpanelen

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Herschel Glass panel in office

In het oog springende glas- en schoolbordverwarmingspanelen

Herschel Inspire

Het assortiment Inspire-infraroodpanelen wordt alleen aanbevolen voor professionele installatie en wordt op bestelling gemaakt in onze fabriek in Duitsland en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Ze zijn geschikt voor thuis en commercieel gebruik. Gebruik met Herschel iQ thermostaatknoppen.

Blader door andere paneeltypen

Inspirerende ideeën

Herschel glazen paneel voegt warmte en innovatieve functie toe aan een moderne keuken

Glas Infraroodstralers

Klantengetuigenissen

“Uitstekende service”

Uitstekende service … Iedereen die we spraken (en we bleven terugkomen met vragen) was behulpzaam en deskundig. Altijd klaar om te luisteren en vragen te beantwoorden. Kon niemand een fout vinden en ze hebben ons geholpen om ons verwarmingsdilemma naar tevredenheid op te lossen. Bedankt Jane, Kelly & Jack.

“Ze zijn gewoon fantastisch”!

“Bedankt voor de verwarmingen, ze zijn gewoon fantastisch”!

“Fantastisch product en geweldige service”

We hebben onlangs ons huis gerenoveerd en hebben een bestaande centrale verwarming op gas en een aga in de keuken. We werken vaak vanuit huis en wilden niet het hele huis verwarmen om onze studie warm genoeg te krijgen om van te werken. We hebben daarom besloten om een Herschel-verwarming aan te schaffen om in de studeerkamer te installeren omdat deze zo controleerbaar was (we kunnen de studeerkamer gewoon verwarmen) en we waren dol op het ontwerp (kan ook als whiteboard worden gebruikt!). We moesten ook de verwarming in de grote zitkamer bijvullen en we wilden geen nieuwe leidingen installeren, dus kochten we nog een Herschel-verwarming die er modern en stijlvol uitziet. Echt onder de indruk van het advies dat we voorafgaand aan de aankoop hebben ontvangen. Onze elektriciens vonden de verwarmingen ook gemakkelijk te installeren. Zou het zeker aanraden.