Warme, gezellige badkamers met een stoomvrije spiegel die vocht helpt verminderen

Kom je rillend uit je warme douche en wacht je tot je spiegel ontwasemd is voordat je verder gaat met je scheer- of make-uproutine? Infrarood badkamerspiegelverwarmers van Herschel kunnen de oplossing zijn.

bathroom mirror heater that does not steam up and helps reduce mould

Bibber en wacht niet langer! Herschel badkamerspiegelverwarmers houden je badkamer warm met stralingswarmte, een comfortabele, niet benauwde warmte die je behaaglijk houdt en ook de spiegel mistvrij houdt, zodat je de dag vrolijk en ontspannen begint.

Bovendien helpen onze infraroodspiegels vocht en schimmel, die zo vaak een probleem vormen in badkamers, te verminderen. Condensatie ontstaat wanneer warme lucht koudere oppervlakken raakt en kan leiden tot schimmel, wat zowel lelijk als ongezond is. In tegenstelling tot convectiekachels verwarmen infraroodspiegelpanelen de oppervlakken van objecten, waardoor een hogere temperatuur in de muren wordt gehandhaafd, zonder de lucht op te warmen en vocht te ontmoedigen.

 

Herschel towel rail in self build

“Net mijn tweede geïnstalleerd. Deze keer in de badkamer. Douchen in de winter is een stuk gezelliger geworden”, zegt Rich in Amerika.

“Ons vakantiehuis is knus, droog en warm: voor het eerst. De warmte is aangenaam (vooral de spiegelpanelen in bad en douche) …… en geen vocht meer. Tevreden klanten. Herschel panelen hebben het huis getransformeerd”. De heer Shannon, Achill Island, Republiek Ierland.

Naast de Herschel spiegelverwarmers zijn ook infrarood handdoekverwarmingspanelen een geweldige aanvulling voor elke badkamer en verkrijgbaar in een eigentijdse witte of zwarte glazen afwerking. Bekijk het hele badkamerassortiment hier.

Het was nog nooit zo makkelijk om je badkamer warm te houden.

 

 

 

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *