Buiten leven is net om de hoek

Buiten leven is net om de hoek. Maart brengt niet alleen de vreugde van bloesem- en supermarktplanken gevuld met chocolade-eieren, het brengt ook het verleidelijke vooruitzicht van het BBQ-seizoen & buitenleven.

Met langere avonden om naar uit te kijken, is het van cruciaal belang om een gezellige buitenruimte te creëren om uw plezier buitenshuis echt te maximaliseren.

Herschel California

Bij Herschel hebben we een assortiment outdoor heaters met een reeks stijlvolle, eigentijdse afwerkingen, die comfortabele warmte creëren en een vleugje elegant design aan Uw patio of terras toevoegen.

Onze heaters gebruiken midden- of langgolvig infrarood om u comfortabel warm te houden. Beide oplossingen vermijden het felle, storende licht van veel andere outdoor heaters op de markt. Kies de California of Colorado uit ons Sunset-gamma, die allebei een zachte warme gloed hebben en een mooie ambiance creëren. Als alternatief hebben we een assortiment donkerstralers voor beschutte ruimtes als u op zoek bent naar een oplossing zonder licht.

Het California design is verkrijgbaar in een eerste klas zilveren -, speciale editie gouden – of een stijlvolle zwarte afwerking en wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Op dezelfde manier heeft de Herschel Colorado met zijn smaakvol zwart ontwerp de optie afstandsbediening.

Met de stijgende trend naar outdoor binnenruimtes, waarom zou u dan geen optie voor een donkerstraler overwegen, zoals de Aspect XL of Summit? Maximaliseer het plezier van ontspanningsruimtes binnenshuis die zich naar buiten openen. Dit kan door het gebruik van langgolvige infraroodverwarmingen met een minder intense warmte, vergelijkbaar met het zachte gevoel van de winterzon.

Buiten leven is net om de hoek

David Hilton, een expert in duurzaam bouwen en energie-efficiëntie, heeft onlangs vanuit zijn interesse in groene oplossingen een Herschel California geïnstalleerd.

Uitgelicht in de recente aprileditie van het tijdschrift Homebuilding & Renovating, schrijft hij over buiten opwarmen – een groenere oplossing voor de lente-avonden:

“Mijn nieuwsgierigheid in stralingsverwarmingstechnologie (evenals de behoefte aan warmte) heeft me ertoe gebracht een Herschel California infraroodstraler in mijn barbecue zone te installeren. De warmte kan worden gericht op het zitgedeelte en zelfs in wat winderige omstandigheden zitten we eigenlijk heel comfortabel. Het toestel maakt het mogelijk om op korte termijn van de buitenruimte te genieten zonder de verwarming aan te steken of teveel kosten te maken. “

Verleng het buitenseizoen met ons assortiment infraroodstralers voor thuis en in de horeca.

Buiten leven is net om de hoek Buiten leven is net om de hoek

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *