DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Colorado verwarmend terras in de buitenlucht
Racks buitenbar verwarming
Herschel Manhattan restaurant heating

Commerciële terrasverwarmers

De elektrische commerciële buitenverwarmers van Herschel zijn de perfecte oplossing voor de vrijetijds- en horeca en voor tal van andere commerciële buitenverwarmingstoepassingen. Onze veelzijdige heaters voegen stijl toe, verwarmen grote ruimtes comfortabel en effectief. Ze zijn een geweldige milieuvriendelijke manier om bedrijven in staat te stellen van het gas af te stappen en over te stappen op elektrische buitenverwarmingsoplossingen.
Herschel Colorado verwarmend terras in de buitenlucht

Professionele specificatieservice:

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Blader door commerciële buitenverwarmers

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Inspirerende ideeën

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Herschel geïnstalleerd als restaurantverwarming voor The Ned

Soho House restaurantverwarming

Verwarming patio's buiten

Wandgemonteerde terrasverwarmers

Klantengetuigenissen

“Beste eigentijdse design buitenverwarmers”

Na uitgebreid onderzoek naar buitenverwarmers hebben we besloten om de Herschel verwarmingen aan te schaffen. We zijn de afgelopen jaren een bestaande klant van hun binnenverwarmers. We kunnen niet blijer zijn. De verwarmingen in ontwerp zijn cool en eigentijds, er was gewoon niets te vergelijken met het ontwerp op de markt. Wat nog belangrijker is, wauw de warmte die ze geven! Ons buitenterrein is getransformeerd en we kunnen zelfs op een koude avond gebruiken! Wij zijn projectontwikkelaars en deze verwarmingen hebben geresulteerd in het creëren van de meest kosteneffectieve buitenuitbreiding! De klantenservice van Herschel is zoals altijd eersteklas. We kozen voor de matzwarte optie, maar de roségouden verwarmingen zagen er ook erg indrukwekkend uit. Beveel dit product ten zeerste aan.

“Ik kan Herschel en deze radiatoren niet sterk genoeg aanbevelen”.

We wonen in een appartement in een omgebouwd monumentaal pand met hoge plafonds en grote schuiframen. Het elektrische verwarmingssysteem dat als onderdeel van de verbouwing was geplaatst, kon de ruimte gewoon niet verwarmen en we hebben een paar zeer koude winters doorstaan.

Vorig jaar kwamen we in contact met Herschel en ze hebben ons alle beschikbare opties doorgenomen. We hebben gekozen voor de Summit-panelen omdat ze er strak en stijlvol uitzien en het heeft absoluut het gevoel van ons huis veranderd. Ze verwarmen niet alleen ons huis verbazingwekkend, maar hoe gek het ook klinkt, het is een echte geruststellende warmte in plaats van het benauwde gevoel dat je sommige convectieradiatoren kunt krijgen.

Ik kan Herschel en deze radiatoren niet sterk genoeg aanbevelen.

“Geweldige service, snelle en efficiënte levering”

We hebben infraroodstralers van Herschel Manhattan en Miami geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk restaurant MOMMI in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de verwarmingen als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch inzicht in hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten.

Vind andere commerciële verwarmingsoplossingen