De HOTTEST badkamer verwarming die er is!

Badkamerverwarming met dubbele verwarmingstechnologie van Herschel. Onze nieuwe Select XL Towel Heater is de ideale keuze voor badkamers: één deel van de verwarming zorgt voor een behaaglijke verwarming van de kamer en een lager energiedeel verwarmt de handdoeken. De perfecte oplossing. De Select XL Towel Heater maakt samen met de Select XL Mirror deel uit van Herschel’s infrarood badkamerverwarmingspakket. Een echt moderne manier om uw badkamer te verwarmen en tegelijkertijd vocht en condensatie uit te bannen.

Deze badkamerverwarmer van 500 W is efficiënt en praktisch en is ontworpen met het oog op stijl. Het ultraslanke paneel heeft een eigentijdse witte glazen afwerking en twee verchroomde handdoekhouders, waardoor het de ideale verwarmingsoplossing is voor zowel woningen als commerciële badkamers in de vrijetijdssector. Bij de constructie is veiligheidsglas gebruikt en de bescherming tegen binnendringend water is hoog IP45, waardoor deze verwarming veilig in zone 1 en 2 kan worden geplaatst. De installatie is eenvoudig met Herschel’s EASYFIX systeem.

Compleet met vijf jaar garantie bieden de infraroodverwarmers van Herschel prachtig comfort, ze verwarmen muren en oppervlakken om vocht en condensatie te verminderen en presenteren het allerbeste in badkamerverwarming.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *