Dealer worden

Dealer worden

We zijn wereldwijd actief op zoek naar distributeurs om Herschel langgolvige infrarood – de verwarming van de toekomst – te promoten.

We geven onze dealers alle ondersteuning en alle kennis die ze nodig hebben en raden klanten ten sterkste aan om advies aan hun lokale dealer te vragen om er zeker van te zijn dat het maximale voordeel uit hun langgolvige infraroodverwarming wordt gehaald.

We geven via ons trainingsportaal Producttrainingen aan al onze geregistreerde dealers.

 

Verkoopmogelijkheden

  • Doe in een vroeg stadium mee aan de grootste evolutie in de verwarmingsbranche van de laatste 60 jaar : langgolvige infraroodverwarming.
  • We zijn al de snelstgroeiende verwarmingstechnologie in Europa, Canada en Australië en er is nu grote interesse van klanten in de Verenigde Staten, India en het Verre-Oosten.
  • Als geaccrediteerd dealer vermelden wij u in een database van getrainde Infrared Experts en vermelden u tevens als geaccrediteerd dealer op onze website.

 

We ondersteunen u zoals geen andere fabrikant doet

  • We zijn de ENIGE fabrikant van Comfort Verwarming, die zijn dealers een allesomvattende training geeft. Deze training is online altijd voor u beschikbaar en wordt continu met de allernieuwste kennis up-to-date gehouden.
  • We staan met een team met experts klaar om alle vragen van ons dealernetwerk beantwoorden.
  • We hebben al een database met referenties van klanten, waar u toegang toe krijgt als u zich bij ons netwerk hebt aangesloten. Deze referenties helpen u om uw eigen sales te promoten.

 

Altijd vooruit kijken

  • Deze nieuwe technologie toont aan dat elk aspect van de verwarmingsmarkt kan worden uitgedaagd en opnieuw uitgevonden. We streven er constant naar om nieuwe producten op de markt te brengen, als we daar de mogelijkheid voor zien. Zodra ze beschikbaar zijn heeft u als dealer onmiddellijk toegang tot onze nieuwe producten en onze kennis over hoe ze te gebruiken.
  • We zoeken voortdurend naar manieren om onze bedrijfsprocessen te verbeteren en kosten te reduceren, om ervoor te zorgen dat wij – en onze dealers – voorsprong blijven houden op de concurrentie.

Aanvraagformulier