Een uitstapje gepland ? Hou u warm met Herschel

De Herschel infraroodpanelen en – heaters voegen een vleugje klasse aan om het even welk café, restaurant of hotel toe. Of het nu gaat over het verwarmen van klanten in een restaurant, aan een bar of op terras : Herschel heeft het antwoord.

Infraroodverwarming heeft een enorm potentieel door het vermogen om energiebesparingen en comfortabele stralingswarmte te combineren.

Meer en meer pubs, bars en restaurants installeren Herschel heaters omdat zij niet alleen infrarood als een stijlvolle verwarmingsoplossing zien, maar ook het lagere verbruik en de combinatiemogelijkheden met fotovoltaïsche energie naar waarde weten te schatten.

Wat ook het interieur of de afmeting van de ruimte is, Herschel biedt een ruim assortiment van infraroodverwarmingen, die aan de wand of het plafond gemonteerd kunnen worden en een warme omgeving voor de klant creëren. De infraroodpanelen, die best met externe timers of thermostaten geregeld worden, kunnen met een logo of boodschap gepersonaliseerd worden of aan het interieur aangepast worden. Voor hoge plafonds is de Pulsar een mooie en efficiënte oplossing in de vorm van een designlamp.

Herschel heeft ook een outdoor gamma voor windbeschutte terrassen, poolhouses en verandas. Deze heaters produceren geen licht, zijn onderhoudsvrij en 30 % efficiënter dan tungsten- en halogeenstralers.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *