Herschel kachels geïnstalleerd in College in Londen, UK, krijgen eersteklas feedback

City of Westminster College, in Londen, UK, heeft Herschel infrarood verwarming geïnstalleerd op haar vlaggenschip campus om de receptiebalie te verwarmen.

De ruimte wordt koud in de winter en de bestaande kachels waren inefficiënt en ineffectief geworden als gevolg van het ruimtevolume en de luchtverversing en bovendien ontsierend in de moderne ontvangstruimte.

Herschel’s elegante Pulsar ruimteverwarmers zijn geïnstalleerd boven de receptie om het personeel comfortabel warm te houden. De 1.8kW witte design kachels geven geen licht en vormen een perfecte aanvulling op de stijlvolle veelkleurige muur die mensen verwelkomt bij de receptie.

De kachels worden momenteel geregeld via 7 dagen timers met de bedoeling dat deze later worden geïntegreerd met hun Building Management systeem, zodat ze automatisch aangaan onder vooraf gedefinieerde parameters.

Herschel heaters installed in college

Getuigenis

“We hebben met succes de Herschel Pulsar units geïnstalleerd op onze locatie in Paddington. Ze zien er geweldig uit en werken zeer goed om het receptiepersoneel comfortabel te houden. Ik ben verrast door hoe effectief ze eigenlijk zijn gezien de kW-waarde van de units.

Om samen te vatten waarom ik zo blij ben met de kachels:

De heaters geven een natuurlijk aanvoelende warmte die de temperatuur van de bewoners en de omgeving zachtjes verhoogt. De kachels werken niet opdringerig, ze verwarmen de mensen en de omringende oppervlakken zonder ooit aan te voelen als kunstmatige warmte.

Ze zijn geweldig voor het moreel van ons personeel, zijn zeer veilig en overwinnen de uitdagingen op onze locatie met betrekking tot luchtstroming en stratificatie. Een zeer elegante oplossing. Bedankt voor het geweldige product en het advies voor de installatie”.

Floyd Milligan, City of Westminster College, Paddington Green, Londen, over de Herschel kachels geïnstalleerd in het College.

Geplaatst op