In- en outdoor verwarmen zoals nooit tevoren!

Met de toenemende trend van indoor ruimtes die zich naar ontspannende buitenruimtes openen lanceren wij het gloednieuwe en erg stijlvolle Herschel Sunset gamma. Deze heaters leveren instant warmte voor in- en outdoor toepassingen zonder de intense hitte en felle lichtafgifte van andere oplossingen op de markt.

Ons nieuw assortiment Sunset heaters heeft een hoge beschermingsklasse, verspreidt een zachte warme gloed en is perfect voor open outdoor- of tochtige indoor ruimtes.

De 2.5kW Colorado is met of zonder afstandsbediening beschikbaar en zijn klassiek, strak design is voor zowel commerciële als residentiële ruimtes geschikt.  De opvallende 2kW California is in 3 verschillende kleuren (zwart, zilver en goud) beschikbaar en komt standaard met een afstandsbediening. Met zijn geavanceerd design is deze heater perfect om gezellig thuis, op café of in een restaurant van te genieten.

Ook nieuw en als aanvulling van ons zero light assortiment, biedt de Herschel Summit meer opties voor het verwarmen van zones in grote indoor- of beschutte outdoor ruimtes.  Met 2.6kW vermogen is de krachtige Summit ontworpen om flexibele oplossingen voor elke toepassing te bieden; beschikbaar met of zonder afstandsbediening. De discrete en slanke Summit kan zowel aan de wand als aan het plafond gemonteerd of gependeld worden.

Meer keuze – hoge kwaliteit  en performance, comfortabele verwarming voor indoor-outdoor living. Al onze heaters zijn energie-efficiënt, eenvoudig te installeren en ze gaan lang mee.

Herschel CaliforniaHerschel California 2000

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *