DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Bekesbourne Kerk

Klantenoverzicht: Om effectieve warmte te bieden aan de kerkgemeente zonder afbreuk te doen aan het historische interieur.

Comfortabele warmte voor kerkgemeenten

Achtergrond

Kerken zijn van oudsher moeilijk te verwarmen vanwege de aard van hun grote open ruimte, hoge plafonds en historische interieurs die op alle mogelijke manieren behouden moeten blijven.

De Sint-Pieterskerk in Bekesbourne was op zoek naar een verwarmingsoplossing om de gemeente te verwarmen in de grote kerk van 155 m2 uit de 12e eeuw. Na onderzoek te hebben gedaan naar de verschillende verwarmingstechnologieën, identificeerden ze infrarood als de oplossing die aan hun eisen zou voldoen.

Oplossing

Advantage IR3’s werden geïnstalleerd, plus het Herschel iQ-besturingssysteem, binnen de Tower, Nave, Chancel & Vestry;
discreet op het hout van de dakbekleding geïnstalleerd, wat zorgt voor minimale inbraak in het 12e-eeuwse interieur.

Getuigenis

“Na de verschillende vormen van verwarming voor onze kerk te hebben onderzocht, besloten we dat Herschel Far infraroodstralers het bedrijf waren waarin we het meest geïnteresseerd waren.

Bij contact met Matthew Dodds uit Herschel vonden we hem zeer behulpzaam en informatief. De online beoordeling van onze specifieke vereisten was het nuttigst. De kachels werken nu en werken precies zoals we hadden gehoopt. Alle kerkleden lijken erg onder de indruk.

Ik kan Matthew Dodds en Herschel niet sterk genoeg prijzen, omdat ze zeer efficiënt zijn en niets teveel moeite kost “. Peter Rothwell

Geen gevalstudies gevonden.