DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Tuinkamers: BBC2 Your Home Made Perfect

Tuinkamers: BBC2 Your Home Made Perfect

Tuinkamers verwarmen met Herschel Infrarood "voor een energiezuinig verwarmingssysteem dat ruimte aan de muur vrijmaakt".

"Vaak worden deze tuinkamers behoorlijk vochtig en is infraroodverwarming briljant" Laura Jane Clark, BBC2 TV Architect

We waren heel blij toen het briljante nieuwe BBC2-renovatieprogramma voor onroerend goed, Your Home Made Perfect, in contact kwam over hun nieuwste tv-project voor een stel dat een tuinkamer bouwt bij hun huis in Shrewsbury. Twee concurrerende architecten gebruiken virtual reality-technologie om concurrerende visies voor te stellen, zodat huiseigenaren kunnen kiezen, waardoor ze precies kunnen zien hoe hun huis eruit zou kunnen zien voordat ze het in werkelijkheid bouwen.

BBC2 Your Home Made Perfect garden room

Laura Jane Clarke, architect, had onze Herschel infraroodstralers voorgesteld als onderdeel van haar ontwerpvoorstel voor de nieuwe tuinkamer van Lisa en Mike. Haar ingenieus gebruik van de ruimte, gecombineerd met haar visie op een prachtig decor en de nieuwste technologie, zorgden ervoor dat haar ontwerp werd geselecteerd door Lisa en Mike. De build werd eerder in 2019 uitgevoerd en de aflevering werd half oktober 2019 uitgezonden op BBC2.

Herschel infrared heaters on Your Home Made Perfect

De tv-presentator, Angela Scanlon, beschrijft hoe de winnende architect is “gegaan voor een energiezuinig verwarmingssysteem dat ruimte vrijmaakt voor muren die gewoonlijk wordt bedekt met radiatoren”. Laura Jane Clark voegt toe: “Dit zijn briljant, het zijn infraroodpanelen in plaats van normale elektrische panelen. Deze stralen eigenlijk infrarood licht uit om het omringende materiaal te verwarmen, zodat het de lucht niet opwarmt, de atmosfeer niet verandert en vaak worden deze tuinkamers behoorlijk vochtig en is infraroodverwarming briljant. Het werkt op precies dezelfde manier als de zon als de zon door infrarood wordt verwarmd, dus je hebt kleine mini-zonnen. Ze zijn ook stil ”.

Your Home Made Perfect TV installs Herschel infrared heating for garden room Garden room heaters

Herschel infrared heating garden rooms

Getuigenis

“Omdat de tuinkamer en garage die architect Laura Clarke voor ons ontwierp als onderdeel van het baanbrekende BBC 2 tv-programma” Your Home Made Perfect “zowel modern als minimalistisch van stijl was, wisten we dat we een reeks accessoires en meubels moesten vinden Dus toen Laura Herschel’s infraroodpanelen voorstelde en ons liet zien hoe veelzijdig ze waren, dachten we dat ze heel goed konden werken in onze nieuwbouw. Hoewel we een idee hadden van randloze witte panelen die konden worden aangepast aan het gebruik in de kamer, ze zijn zoveel beter dan we ons hadden voorgesteld! Het beste is echter dat ze door ze aan het plafond te plaatsen niet alleen onopvallend zijn, maar automatisch ook alle wandruimte vrijmaken om flexibel te gebruiken. Het resultaat is een zeer ruime & visueel overzichtelijke kamer die niet alleen gezellig is in de winter als een plek om thuis te werken, maar ook om ‘s avonds of in het weekend te ontspannen. We kunnen niet gelukkiger zijn! “. Lisa Richards

Geen gevalstudies gevonden.