DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Fabriek verwarmd door infrarood, aangedreven door zonne-energie

Fabriek verwarmd door infrarood, aangedreven door zonne-energie

Fabriek volledig aangedreven door duurzame energie en duurzame energiezuinige verwarming

Besparing van meer dan 41 ton CO2-uitstoot

Achtergrond

Onze fabriek en magazijn in Duitsland lopen voorop in hernieuwbare, duurzame, energiezuinige verwarmingsoplossingen en worden verwarmd door infrarood elektrische verwarming en aangedreven door hernieuwbare energie.

De 2.200 m2 grote fabriek met drie verdiepingen is ontworpen en gebouwd om de impact en levenslange bedrijfskosten te minimaliseren. De constructie van geprefabriceerd beton van 2008 biedt een grote thermische opslag, met warmteverliezen tot een minimum beperkt door automatische deurbediening, lage E-beglazing en een externe omhulling van luchtdichte isolatie.

Oplossing

De fabriek wordt verwarmd door 13 kW Inspire-panelen per verdieping en wekt haar eigen schone elektriciteit op uit een 78kWp Solar PV-systeem dat is geïnstalleerd als een oost / west-array op het dak. Duurzame, energiezuinige verwarming.

Resultaten

De reeks produceert ongeveer 73.465 kWh per jaar, wat een besparing van meer dan 41 ton CO2-uitstoot oplevert. De oost / west-arrayindeling maximaliseert de opwekkingsperiode en vermijdt de export van overtollige schone energie rond de middag. De totale vraag naar elektriciteit voor het verwarmingssysteem is slechts 35.100 kWh per jaar, minder dan de helft van de zonne-energie op het dak van de fabriek.

De thermostaat is ingesteld op een constante 19 ° C, 24×7 om het hele stookseizoen een stabiele en comfortabele werkomgeving te behouden. De verwarmingsfactuur van januari (de hoogst gefactureerde maand) bedroeg slechts Eu 600.

Herschel Infrared Picture panel heater provides sustainable low energy heating

Meer projecten zoals deze