DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Hot Yoga Studio

Klantenoverzicht: een ultramodern verwarmingssysteem dat de warme, maar niet benauwde of ongemakkelijke temperatuur behoudt die nodig is om hete yoga te beoefenen

De nieuwste innovatie op het gebied van fitness

Hot yoga heeft de laatste jaren een snelle groei in populariteit gezien de vele voordelen die worden erkend door de wellness- en fitnesssector. Het verwarmen van hete yogastudio’s vereist specialistische verwarmingssystemen waarvoor Herschel infraroodstralers ideaal zijn. De studio wordt over het algemeen verwarmd tot circa 40C (afhankelijk van het specifieke type hete yoga) en er worden traditionele yogatechnieken beoefend. Beoefenaars zeggen dat hete yoga je alle voordelen van yoga en meer biedt.

Oplossing

Advantage IR3 1950W infraroodstralers werden in de hele ruimte geïnstalleerd. Gecontroleerd door een gespecialiseerde thermostaat om de temperatuurniveaus te beheren die nodig zijn voor het verwarmen van hete yoga.

Getuigenis

“Als een succesvolle yoga- en Pilates-studio wilden we innoveren en meer lessen toevoegen. Hot Yoga sprak ons ​​aan, maar we hadden geen kennis over hoe we onze studio in een hete studio konden veranderen. We hadden een paar mensen gesproken die we kenden en wat internetonderzoek gedaan maar dat leidde alleen maar tot meer verwarring en het zag er erg duur uit. We kwamen Herschel tegen en belden hen. De manager operations en logistiek was zeer behulpzaam en binnen een paar telefoontjes en na het voltooien van een paar van vormen hadden we een heel duidelijk begrip van wat er nodig was en een globaal idee van de kosten. Van daaruit werden de kachels geleverd en waren we klaar om te beginnen. Herschel hielp ons met het aantal benodigde kachels, het type kachel en zelfs aanbevolen enkele positionele richtlijnen.

Onze Hot Yoga-lessen zijn actief en gaan van kracht tot kracht. De kachels zijn efficiënt en we zouden Herschel ten zeerste aanbevelen aan iedereen in een vergelijkbare situatie “.

Jo, Akasha Wellness

Meer projecten zoals deze