DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Luxe spa: binnen / buiten

Luxe spa: binnen / buiten

Klantenoverzicht: Een effectieve en efficiënte verwarmingsoplossing bieden die past bij de luxe esthetiek van de spa-omgeving.

Stijlvolle en effectieve ruimteverwarming

Spa heated by Herschel Aspect XL

Dankzij Low Carbon Energy voor deze casestudy.

We zijn verheugd dat we zijn gekozen om een verwarmingssysteem te ontwerpen en onze Herschel-infraroodverwarmingsproducten te leveren aan de meermaals bekroonde Woodland Spa, onderdeel van het Crow Wood-recreatiecomplex in Burnley, Lancashire.

De spa is onlangs uitgebreid met een nieuwe buitenbar, zitgelegenheid, vuurplaats en buitenzwembad. We hebben infraroodverwarming ontworpen en geleverd voor de nieuwe uitbreiding om betaalbare, effectieve buitencomfortverwarming te bieden aan de buitenspa en een aantal kachels binnen de overdekte ruimte.

De 15 Herschel XL3-verwarmingselementen zitten onopvallend in het nieuwe gebied en zijn gezoneerd om een efficiënte verwarmingsregeling en kosten te garanderen.

Getuigenis

Woodland Spa-eigenaar Andy Brown zei: “de milieuvriendelijkheid van infrarood maakte de beslissing gemakkelijk: je verwarmt mensen en objecten in plaats van de ruimte.”

Geen gevalstudies gevonden.