DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies RDC industriële eenheid

RDC industriële eenheid

Klantenoverzicht: om een zeer groot gebied kosteneffectief en zo efficiënt mogelijk te verwarmen.

Voordelige ruimteverwarming

Achtergrond

RDC Teckhnicon House, Braintree, VK is een oppervlakte van 1.136 m2 die wordt gebruikt door technici die aan computers werken, evenals opslag en kantoren met één verdieping.
Slechts een deel van de unit had verwarming nodig. Om echter slechts een deel van het gebied met convectieve verwarming te verwarmen, moet de hele eenheid worden verwarmd, inclusief opslag en goederen. Dit zou een grote energieverspilling betekenen.

Oplossing
• Verre infrarood ruimteverwarmingstoestellen werden aanbevolen
• De klant had aanvankelijk verzocht om de gehele hoofdeenheid te bedekken met kachels waarvoor 193 kachels nodig waren. Dit werd teruggebracht tot slechts 44.
• Geplaatst op 3 m van de grond projecteert het een warmtecirkel met een diameter van 5 m. De kachel wordt niet beïnvloed door luchtbeweging, dus perfect waar u zoneverwarming wilt creëren.
• Naast de 1.136 m2 hoofdunit werden nog eens 12 kachels geïnstalleerd in een stripruimte van 4 m hoog en 4 kachels in een shredderruimte.
• Verwarmers werden geïnstalleerd tijdens inrichtingswerken en tegelijk met de verlichting gemonteerd, wat betekende dat er alleen extra kabel nodig was; het verminderen van installatiekosten in vergelijking met gas of olie.

Resultaten
 Energiekosten worden effectief beheerd door alleen het vereiste gebied te verwarmen
 Snelle en gemakkelijke installatie
 Zowel de klant als het personeel zijn blij met de stille, comfortabele warmte.

Geen gevalstudies gevonden.