DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Conservatorium en oranjerie

Conservatorium en oranjerie

Klantenoverzicht: om effectieve verwarming te vinden voor een nieuwe oranjerie

"We hebben sneeuw buiten gehad, maar zijn binnen erg gezellig geweest ondanks een glazen dak, dubbele glazen wand, glazen deur en 5 ramen"

Achtergrond

Een klant bezocht onze showroom in Bristol om te bespreken hoe infraroodverwarming werkte en om te begrijpen welke producten als oplossing voor haar nieuwe oranjerie konden worden geïnstalleerd.

Oplossing

Er is een ver-infrarood Summit-heater met nul licht geïnstalleerd. De Summit R 2600W is een krachtige kachel met afstandsbediening voor eenvoudige bediening.

Resultaten

“We zijn erg blij met de aankoop van een ver-infrarood Herschel-verwarming voor onze nieuwe oranjerie. Sinds de plaatsing ervan hebben we sneeuw buiten gehad, maar zijn we binnen erg gezellig geweest ondanks een glazen dak, een dubbele glazen wand, een glazen deur en vijf ramen Evenals een tegelvloer Er is absoluut geen condensatie, de warmte is direct en de plaatsing is discreet en veilig voor de kleinkinderen.

Al onze bezoekers zijn erg onder de indruk en kunnen niet achterhalen waar de warmte vandaan komt. In de buurt staan ​​is zeker vergelijkbaar met leunen tegen het keukenbereik. Hou ervan.

Ik wil u ook bedanken voor uw uitstekende klantenservice en advies en de snelle en betrouwbare levering. De montage van de unit was heel eenvoudig voor onze elektricien, die er nog nooit een had gezien. Al met al was het hele pakket uitstekend “. Heel erg bedankt.

Lynne

Geen gevalstudies gevonden.