DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies “Gewoon fantastisch” Hot Yoga verwarming

“Gewoon fantastisch” Hot Yoga verwarming

Herschel Aspect kachels bieden een effectieve en stijlvolle verwarmingsoplossing voor een hete yogastudio.

"Bedankt voor de kachels, ze zijn gewoon fantastisch"!

Achtergrond

De eigenaren van een yogastudio, 11:11 yogastudio, waren op zoek naar verwarming voor hun gloednieuwe yogastudio in Calne en namen contact op met Herschel om passende oplossingen te bespreken.

Hot yoga with Herschel Aspect

Oplossing

11:11 Yoga richt zich voornamelijk op het beoefenen van hete yoga, een techniek die algemeen wordt erkend door beoefenaars omdat het aanzienlijke voordelen voor de gezondheid en het welzijn biedt. Ze hadden een verwarmingsoplossing nodig die de hoge temperaturen van de techniek kon bereiken, ongeveer 35 plus graden Celsius.

Herschel heeft een onderzoek uitgevoerd naar de ruimte van de yogastudio, rekening houdend met plafondhoogtes en eventuele montagebeperkingen, plus beglazing en isolatieniveaus. Er werden Herschel Aspect-heaters gespecificeerd, een discrete infraroodstraler met nul licht voor hete yogastudio’s, en deze werden aan de muur rond de studio gemonteerd.

infrared heater for hot yoga

De Aspect kachels worden aangestuurd door MD2 bedrade thermostaten, die een temperatuurregelbereik tot 45 graden Celsius hebben, 7 dagen programmeerbaar zijn en ook een toetsenbordvergrendeling hebben. De eigenaren hebben ook app-bediening via de toevoeging van de iQ Hub, zodat ze eenvoudig toegang hebben tot de thermostaatinstellingen, waar ze ook zijn.

Binnen de receptie is ook een Herschel Summit-verwarming geïnstalleerd.

Getuigenis

‘Bedankt voor de kachels, ze zijn gewoon fantastisch!’ Gemma Harris, oprichter en yogaleraar.

Bekijk deze video van onze Aspect-kachels, geïnstalleerd in de 11:11 Yoga Studio, via Facebook, met dank aan @ 1111yogastudio. Meer informatie over onze infraroodstraler voor hete yogastudio’s vind je hier.

Meer projecten zoals deze