DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Subway: infraroodstralers voor cafés

Subway: infraroodstralers voor cafés

Kort overzicht van de klant: Een kostenbesparende verwarmingsoplossing bieden voor een broodjeszaak om de bedrijfskosten te verlagen.

Efficiënte en innovatieve infraroodstralers voor cafés

Achtergrond
Subway is een franchisebedrijf met broodjeswinkels met een focus op gezondere voedselkeuzes en een focus op het verminderen van hun ecologische voetafdruk. De winkel- en zitgedeeltes moesten worden verwarmd. Het assortiment infraroodverwarming van Herschel voor cafés biedt een energiezuinige, programmeerbare ruimteverwarmingsoplossing die ideaal is voor deze omgevingen. Alternatieve verwarming, zoals convectieverwarming, betekende het verwarmen van veel plafondruimte die onnodig, inefficiënt en duur zou zijn. Na deze installatie zijn nog 2 Subway-winkels gepland.

Oplossing

  • Herschel IR3 kachels zijn geïnstalleerd
  • Verwarmingselementen zijn neerwaarts gemonteerd om het infrarood gelijkmatig over het winkelgebied te concentreren
  • Thermostaat met Wi-Fi-functie geprogrammeerd om de omgevingstemperatuur constant te houden, zelfs als de deur open is.

Resultaten

  • Infraroodverwarming wordt gericht waar het nodig is, niet om de leegte te verwarmen; verminderde bedrijfskosten
  • Volledig geprogrammeerd zodat er geen tijd aan personeel wordt besteed aan verwarmingsregelingen; thermostaten kunnen indien nodig op afstand worden bediend door het management via telefoon of computer
  • Snelle installatie in nieuwe winkels of retrofit in bestaande winkels
  • Weinig of geen onderhoudskosten
  • Een gelijkmatige temperatuur houdt het personeel en de klanten comfortabel met de deur open.

Getuigenis

“Er is geen ‘management’ voor mij of mijn personeel. Het systeem werkt voor zichzelf en we hoeven niets te doen. Het volstaat te zeggen dat we sinds de oprichting geen input meer hebben gehad in het systeem en de winkel heeft gedurende die tijd comfortabel verwarmd. Hoewel Cardinal Park een groter vloeroppervlak heeft dan Queen Street, kost het momenteel minder elektriciteit ondanks langere openingstijden en hogere omzet en mijn maandelijkse automatische incasso is onlangs verlaagd omdat ons oorspronkelijke geschatte elektriciteitsverbruik te hoog was “

Geen gevalstudies gevonden.