DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies verwarming voor keukenuitbreidingen

verwarming voor keukenuitbreidingen

Moderne, efficiënte infraroodverwarming voor keukenuitbreidingen en -renovaties

"De Herschel plafondpanelen pasten perfect in het plaatje".

Achtergrond

De renovatie van deze twee-onder-een-kapwoning uit 1939 omvatte de volledige renovatie van de bestaande keuken en eetkamer en een nieuwe uitbreiding van 2 x 3 m. De eigenaars wilden de bestaande kamers combineren en een modernere levensstijl creëren door het ontwerp van een grote open woonruimte.  De eigenaars hebben de bestaande kamers gestript tot een ruwbouw en waren op zoek naar alternatieve verwarming voor de keukenuitbreiding. Ze wilden de bestaande natte radiatoren verwijderen en vervangen door een niet-intrusieve verwarmingsoplossing die de beschikbare ruimte zou maximaliseren.

De totale ruimte van de nieuwe uitgebreide kamer is ongeveer 45m² en omvat twee grote schuifdeuren met dubbele beglazing en twee buitenmuren. De gemiddelde hoogte van het plafond is 2,6 m, en bereikt 3 m in de nieuwe uitgebreide ruimte.

Resultaten

In de ruimte zijn Select XLS witte panelen aan het plafond bevestigd, 3 x 800W, 1 x 600W en 1 x 400W. Deze worden aangestuurd door twee MD2 thermostaten. Jo maakt gebruik van de SmartLife App voor internetbediening, maar ook van Alexa voor extra stembediening.  De strakke afwerking van de infraroodpanelen vult het eigentijdse ontwerp van het interieur aan – gezellige, ruimtebesparende en efficiënte verwarming voor keukenuitbreidingen en alle verbouwingsprojecten.

Getuigenis

“We waren op zoek naar een moderne verwarmingsoplossing voor onze keukenrenovatie en de Herschel plafondpanelen pasten perfect in het plaatje. Ze hebben ons in staat gesteld de ruimte van onze nieuwe aanbouw optimaal te benutten en waren het gemakkelijkste deel van de verbouwing! We zijn erg blij met het warmtegevoel, het uiterlijk en de regelbaarheid”.

Geen gevalstudies gevonden.