DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Wayne Mardle’s Darts School

Wayne Mardle’s Darts School

Klantenoverzicht: Efficiënte, gemakkelijk te onderhouden, effectieve verwarming

"Ik vind het uitstekend". De professionele dartspeler Wayne Mardle kiest voor Herschel

Achtergrond

Toen de professionele dartspeler Wayne Mardle besloot om vanuit zijn huis in St Osyth, bij Clacton on Sea in Essex, een dartsschool op te zetten, creëerde hij een zomerhuis – of “verheerlijkte schuur” in zijn woorden!

Hoewel funky, is de houten “dartsschool” een houten gebouw en als zodanig geboren zonder isolatie.

Oplossing

Hij legt uit: “Ik had een verwarmingssysteem nodig dat gemakkelijk te onderhouden en goedkoop was om te gebruiken voor een ruimte van 15 x 10 inch. Ik heb mijn huiswerk gemaakt en gelezen over Herschel, die geweldige stukken kit produceert. Het team leverde het paneel; Ik kan ze op geen enkele manier verwijten. Het was zo gemakkelijk op te zetten en gewoon aan te zetten en te gaan. Het is plug and go; gewoon aangesloten op een stopcontact. De installatie ervan was in feite twee schroeven om de steunen op te zetten en vervolgens zat het op de steunen en je kunt het in elke gewenste hoek hebben “.

Wayne stond het grootste deel van tien jaar in de top acht van dartsspelers en werkt nu voornamelijk voor Sky Sports als commentator en expert. Hij vervolgt: ‘Ik geef een paar keer per week dartlessen. Als je vanuit huis gaat werken, heb je je ruimte nodig, dus het was geweldig om het huis uit te komen en het werkt heel goed vanwege de verwarming. Ik heb een dartbord en stoelen voor een paar mensen, een waterkoker en een paar kopjes voor de koffie en er is niets om het warm te houden behalve de kachel. ‘

De Herschel Aspect XL-verwarming combineert het allerbeste in hedendaags design met de nieuwste ver-infraroodtechnologie. De warmte die het levert is subtiel en comfortabel, vergelijkbaar met de warmte van de winterzon en zonder licht is de Aspect XL onopvallend. De kachel is gemaakt van componenten en materialen van de hoogste kwaliteit en is ideaal voor het verwarmen van ruimtes binnenshuis, waaronder cafés, restaurants en pubs, maar ook voor overdekte of halfoverdekte ruimtes zoals balkons, patio’s en serres.

Getuigenis
“Ik heb hem net een half uur aan gezet voordat ik naar buiten ga en het goede is dat de warmte bij je blijft. Het is niet zoals een luchtverhitter die extreem warm wordt en je zet hem uit en zijn koude binnen enkele minuten. Ik vind het uitstekend en misschien koop ik er zelfs nog een voor de echt koude dagen. Ik heb de hele winter les gehad en de kamer was nooit koud ”.

Geen gevalstudies gevonden.