DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Yoga Studio

Klantenoverzicht: om warme yogalessen in een populaire yogastudio te verwarmen

Warme yogastudio - een constante natuurlijke warmte behouden

Achtergrond

De eigenaar van een yogastudio in Surrey, speciaal gebouwd voor yoga, was op zoek naar een verwarmingsoplossing die precies het juiste verwarmingsniveau zou bieden voor hun warme yogasessies. Ze wilden dat de studio tijdens de yogasessies de gewenste temperatuur consistent zou houden.

Oplossing

Herschel Select White ver-infraroodpanelen werden in de studio aan het plafond gemonteerd. ‘De studio houdt een constante natuurlijke warmte vast die aangenaam aanvoelt als de warmte van de zon, zodat je warm blijft, of je nu naar de hemel reikt in je krijgerhouding of zinkt in de aarde in savasana’.

Getuigenis

“Harbor Yoga installeerde Herschel Infraroodpanelen om Warme yogalessen in de studio te verwarmen. De panelen zijn discreet en onopvallend. Ze werken buitengewoon goed en creëren een warmte waar studenten echt van houden.

De service vanuit Herschel is uitstekend, eventuele problemen zijn uiterst snel en vakkundig afgehandeld. Samenvattend hebben we vastgesteld dat de panelen een uitstekend product zijn voor onze behoeften, van een geweldig bedrijf om mee samen te werken “. Vicky, Farnham. Afbeeldingen met dank aan Harbor Yoga.

Herschel heeft ook kachels geleverd voor studio’s die hete yogalessen aanbieden. Voor deze omgevingen raden we onze ruimteverwarmingstoestellen aan die, indien correct gespecificeerd, de hogere temperaturen kunnen bereiken. Neemt u gerust contact met ons op voor meer info.

Meer projecten zoals deze