DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Select XL Wit paneelplafond gemonteerd in een woonhuis
Herschel Select XL Witte panelen plafondmontage in een slaapkamer
appartement ontwikkeling met Herschel verwarming
Herschel Select XL kachels in een studio appartement

Infrarood verwarmingsoplossingen voor projectontwikkelaars

Eenvoudige installatie, onderhoudsarme infraroodverwarming voor herontwikkeling van onroerend goed

Infrarood verwarmingsoplossingen voor projectontwikkelaarsHerschel infraroodstralers bieden energiezuinige, efficiënte en stijlvolle infrarood verwarmingsoplossingen, ideaal voor projectontwikkelaars en verhuurders die op zoek zijn naar onderhoudsarme en kosteneffectieve elektrische verwarmingsoplossingen.

Infraroodstralers van Herschel zorgen voor eenvoudige installatie en bieden flexibiliteit rond plafond- en wandmontage-opties, waardoor ruimte op de muur vrijkomt voor een maximale interieurindeling.

Blader door heaters

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

Herschel inspireert witte framless paneelverwarming productafbeelding

Heaters die zich terugbetalen

Onze heaters zijn volledig CO2-vrij wanneer ze worden gebruikt met een hernieuwbare elektriciteitsvoorziening, hebben een zeer lage ecologische voetafdruk vanaf de productie en zijn bijna 100% recyclebaar aan het einde van hun levensduur. Ze zijn veel efficiënter dan nachtopslag en bieden aanzienlijk lagere kapitaalkosten en een veel snellere terugverdientijd dan lucht/water warmtepompen of gemeenschapsverwarmingssystemen.

Onze panelen kunnen worden bediend via kamerthermostaten en APP-bediening, waardoor gebruikers maximale flexibiliteit krijgen. We hebben nu een aantal vastgoedontwikkelings- / herontwikkelingsprojecten aan de gang, waaronder grote appartementsblokken, modulaire woningen en renovaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Inspirerende ideeën

Verhuurder review over haar Herschel verwarming

Verhuurder van BTL-portefeuille

Herschel verwarming voor vastgoedontwikkelingen

Verwarming voor vastgoedontwikkelingen

Klantengetuigenissen

“Aanbrengen in mijn koop-te-huur appartementen in de afgelopen 8 jaar”

Ik ben een grote fan van de Herschel infraroodradiatoren die ik de afgelopen 8 jaar in mijn koop-te-huur appartementen in Londen heb gestopt. Telkens wanneer een van mijn gas-combiketels faalt, kijk ik er onmiddellijk naar om het systeem eruit te halen, al die natwaterradiatoren eruit te halen, al die leidingen en al dat soort dingen, ik heb een andere vorm van warmwaterverwarming aangebracht en dan de Herschel infraroodradiatoren . Door hem aan het plafond op te hangen geeft hij wel meer muurruimte …….. de vorige radiatoren worden door de huurder vaak gestoten of gedrapeerd met kleding wat niet geweldig is aangezien dat uiteraard condensatie veroorzaakt. In de badkamer doet het zijn werk goed, want er is absoluut geen teken van schimmel of condensatie, wat een veel voorkomend probleem is in badkamers. Als ik er eenmaal een heb geplaatst, ben ik er nogal op gebrand ze overal elders te plaatsen. Als ze er eenmaal zijn, zijn er geen verdere kosten, ik heb nog nooit een radiator verkeerd gehad … heel gemakkelijk, zeer efficiënt en zeer goed voor het milieu. Het geeft een heerlijke stralingswarmte, het is een erg sfeervolle en prettige omgeving om te wonen. Ik denk dat Herschel en hun infrarood absoluut de weg vooruit zijn.

“Waarom hebben we voor Herschel gekozen?”

“We hebben verschillende opties bekeken, waaronder biomassa, elektrische en infraroodverwarming en daarna hebben we een proef gedaan. Na een proef werd geconcludeerd dat Herschel infraroodpanelen de beste optie leken. Vervolgens leggen we het ter goedkeuring voor aan de Raad van Bestuur. Waarom hebben we voor Herschel gekozen? We leken veel feedback te krijgen, ze kwamen terug met de beste ideeën en het beste product. In de proefperiode hebben we een ander product geprobeerd en het ging niet goed. De Herschel panelen zijn erg goed afgevallen bij de eigenaren ”.

“Ze houden onze kosten laag”.

“We gebruikten deze in onze studentenhuisvesting en ze gingen heel goed, dus we hebben ze voorgesteld aan onze flats die een beetje duurder zijn. Ze geven ons een ruimtebesparende optie … ecologisch gezien houden ze onze kosten laag, hebben we ons gas kwijt en is alles elektrisch, dus het is maar één rekening, dus we weten precies waar we aan toe zijn. Ze houden de eigendommen echt lekker warm en we zijn er erg blij mee. ” Bezoek de casestudy om de volledige videogetuigenis van de eigenaar van Honor Properties te horen.

appartement ontwikkeling met Herschel verwarming

Professionele specificatieservice

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails