Hoe een werkplaats verwarmen

Werkplaatsen zijn doorgaans grote en open ruimten die moeilijk te verwarmen zijn. Deze worden vaak verwarmd door middel van gas- en elektrische convectieverwarming. Deze zijn niet altijd effectief en vaak kostbaar omdat het hele luchtvolume verwarmd moet worden.

Met de komst van Herschel infrarood verwarming met hun reeks stralingsverwarmers is het nu veel eenvoudiger om werkplaatsen te verwarmen.

Snows Motor Group workshop

Met behulp van moderne, innovatieve technologie kunt u met infraroodverwarming de warmte precies daar richten waar u die nodig hebt, in de ruimten waar mensen specifiek werken, in plaats van energie te verspillen aan het verwarmen van het luchtvolume in de hele werkplaats.

Infraroodverwarming biedt een onderhoudsarme, duurzame verwarmingsoplossing voor werkplaatsen die efficiënt is door de mogelijkheid om effectief zoneverwarming toe te passen om specifieke werkplekken te verwarmen. Als u een werkplaats heeft die verwarming nodig heeft, neem dan contact op met het Herschel team voor meer informatie.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *