Infrarood plafondverwarmers voor binnenspeelruimte

Waarom zijn infrarood plafondverwarmers zo zinvol voor het verwarmen van kinderspeelruimtes?

Binnenspeelruimten voor kinderen worden steeds populairder en zijn meestal grote omgebouwde magazijnen en winkelruimten met hoge plafonds. Deze ruimte was een voormalige winkel. Het was een grote ruimte die bijna onmogelijk te verwarmen was geweest met traditionele convectiekachels aan de muur en het zou onpraktisch zijn geweest om mobiele radiatoren te gebruiken. Er moet ook rekening worden gehouden met het veiligheidsaspect met kinderen en kachels en in zo’n grote ruimte met praktische overwegingen zoals het handhaven van de gewenste temperaturen en het gemak van installatie en onderhoud.

Een goed gezoneerde oplossing voor het plafond was nodig. Dit kon alleen maar infrarood betekenen en vanwege onze producten en ervaring kon het alleen maar Herschel betekenen.

Herschel infrarood plafondverwarmers zijn onlangs geïnstalleerd in een groot indoor speelcentrum in Rugby, Warwickshire, UK. Het centrum beslaat een oppervlakte van 209m2, met een plafondhoogte van 3m. Het gebouw is een omgebouwde winkelruimte, 100 jaar oud, met slecht geïsoleerde betonnen vloeren. Als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen bij het specificeren van verwarming voor uw ruimte, neem dan hier contact op.

Summit infrared ceiling heaters mounted in indoor play centre

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *