Een winkel verwarmen? Infraroodverwarming verandert de manier waarop winkels worden verwarmd volledig

Als het gaat om oplossingen voor het verwarmen van een winkel, installeren vooraanstaande grote straatnamen Herschel infraroodoplossingen om hun winkelpanden te verwarmen. Infrarood biedt comfortabele warmte voor zowel klanten als personeel in grote ruimtes tijdens de koude wintermaanden, waardoor klanten langer in de winkel blijven en het personeel warm en gelukkig blijft.

Infrarood is heel eenvoudig op afstand te installeren en te bedienen. Onze commerciële infraroodstralers bieden managers een onderhoudsvrije oplossing met een lange levensduur. Het brede assortiment van Herschel biedt een selectie van discrete plafondtegelverwarmers tot eigentijdse verwarmingen die een stijlstatement kunnen maken.

De ideale elektrische verwarming voor winkels met verlaagde plafonds, onze Select 350w plafondtegelverwarmers zijn perfect voor het verwarmen van hele winkels of als aanvulling voor koudere zones in grotere winkelpanden. De infraroodwarmte wordt naar beneden uitgestraald en houdt de warmtebron buiten het bereik van klanten en medewerkers.

De Aspect XL-winkelverwarmers worden gebruikt door toonaangevende retailers, waaronder Boots en All Saints, om ingangen en kassagebieden te verwarmen. Aspect XL is een compacte maar krachtige zero-light heater die zorgt voor effectieve en efficiënte verwarming binnen de verwarmde zone.

Aspect XL for shops

Eenvoudige, efficiënte, zeer flexibele verwarming voor al uw wensen. Neem contact op met ons warmteontwerpteam voor advies.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *