Wat is er anders aan infraroodverwarming voor renovatieprojecten?

Steeds meer huiseigenaren kiezen voor infraroodverwarming vanwege de vele voordelen die het biedt bij renovatie, retrofit en nieuwbouw. Waarom is het anders en waarom is het zo’n overtuigende oplossing voor renovatieprojecten?

Het antwoord is eenvoudig. Herschel kachels zijn superslank, energiezuinig en kunnen aan het plafond of hoog aan de muur gemonteerd worden met minimale kosten en verstoring. Ze passen in het decor en, het beste van alles, geven zachte warmte die door de hele ruimte straalt, waardoor muren, vloeren en mensen comfortabel warm blijven.

Renovatieprojecten

Elektrische vloerverwarming is populair bij woningrenovatie, maar is duur in installatie en gebruik. Ze heeft ook te lijden onder een gebrek aan controle en vormt een toekomstig onderhoudsprobleem omdat bij een storing de hele vloerbedekking moet worden opgeruimd. Bij renovatieprojecten is infraroodverwarming een voor de hand liggende, maar vaak over het hoofd geziene oplossing. Een snelle en eenvoudig te installeren oplossing die de beschikbare wandruimte maximaliseert en de enorme verstoring vermijdt die gepaard gaat met alternatieven.

De heer Axtmann installeerde onlangs een Herschel Select XLS 750W paneel aan zijn plafond voor de verwarming van zijn keukenrenovatie en is opgetogen over de resultaten.

Select ceiling mounted in kitchen_small

Feedback van klanten

“Een paar jaar geleden besloten we de keuken bij te werken en uit te breiden naar de ontbijtruimte. Een van de problemen was dat er 2 radiatoren op tegenoverliggende muren stonden waar we extra kasten wilden. Het probleem was dus hoe we de ruimte konden verwarmen zonder vloerverwarming of zonder muurruimte!

Het antwoord lag bij Herschel en hun assortiment ver-infraroodverwarmers, die volgens hen aan muren en plafonds konden worden bevestigd. Toen de technologie eenmaal was uitgelegd, was het volkomen logisch dat ze ons op dezelfde manier verwarmen als de zon, die ver weg en boven ons hoofd staat! Het verwarmt ons uitstekend in de keuken. Sinds de installatie zijn mensen verbaasd hoe goed het is, nadat ze hadden gewezen op het paneel, dat niemand opmerkt.

Ik zou Herschel heaters zeker aanbevelen voor allerlei toepassingen binnen of buiten het huis, kantoren, magazijnen of waar dan ook waar je een ruimte moet verwarmen.” De heer Axtmann

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *