Introductie van de Herschel Krystal infrarood paneelverwarming

We zijn verheugd om de Herschel Krystal infrarood paneelverwarming toe te voegen aan ons assortiment oplossingen om mensen en gebouwen comfortabel en efficiënt te verwarmen. De wand of plafond gemonteerde infrarood paneelverwarming, Krystal genaamd omdat het speciaal gemaakt is met prachtig microkristal keramisch glas, maakt gebruik van de nieuwste COSIX © Cell infrarood verwarmingstechnologie van Herschel om efficiënte prestaties te combineren met comfort. Krystal is ultracompact en heeft een hoge oppervlaktetemperatuur. Hij is zorgvuldig ontworpen om snel op te warmen, waardoor hij ideaal is voor ruimtes die bijzonder snel opgewarmd moeten worden, zoals badkamers, of ruimtes waar de ruimte beperkt is.

Herschel Krystal hoogwaardige paneelverwarming serie

De Krystal is een infrarood paneel dat aan het plafond kan worden bevestigd en kan worden ingebouwd voor een design afwerking van elk interieur. De stijlvolle Krystal paneelverwarming is verkrijgbaar in zowel een zwarte als witte afwerking en is verkrijgbaar in 1000W of 600W, beide modellen meten slechts 27 x 57cm in grootte – bijna een kwart van de grootte van de meeste andere infrarood paneelverwarmers op de markt. De plafondinbouwset is apart verkrijgbaar via onze website.

Met eenvoudige en flexibele bediening via een thermostaat naar keuze uit Herschel’s iQ serie (apart verkrijgbaar), kan Krystal ook werken met onze PIR sensor. De PIR sensor werkt als een fantastische aanvulling om energiebesparingen te maximaliseren, een geweldige optie voor die kamers die niet vaak bezet zijn.

De Krystal kan worden gebruikt voor het verwarmen van zowel woningen als commerciële gebouwen, waaronder kantoren, yogastudio’s, ziekenhuizen en scholen, en is ontworpen voor plafondmontage in kamers of als alternatief wandmontage in grote ruimtes. De eigenaren van deze prachtige woninguitbreiding kozen voor de installatie van Krystal infraroodpanelen aan het plafond omdat ze op zoek waren naar een elektrische verwarmingsoplossing die snel en effectief opwarmt en tegelijkertijd past bij de esthetiek van het moderne ontwerp. Het ruimtebesparende ontwerp van de Krystal paste perfect in hun opdracht en het resultaat is een zeer stijlvolle, supergezellige leefruimte.

Krystal Zwart Plafondinbouw (gelijk met het plafond)Krystal in zwart Plafondinbouw (gelijk met plafond)

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *