Naar nul koolstofverwarming met infrarood – download onze white paper

Schone, hernieuwbare energie is een groeiend en essentieel onderdeel van de energiemix van het VK. Klimaatbeleid en subsidiesteun hebben de groei van hernieuwbare elektriciteit in het afgelopen decennium aangedreven en de groei wordt nu gedreven door een gezonde economie. Koolstofvrije verwarming is niet alleen een mogelijkheid, maar een realiteit met infrarood.

Wij zien een toekomst waarin alle verwarming elektrisch zal zijn, aangedreven door hernieuwbare / koolstofarme bronnen, en hebben talrijke installaties ontworpen die deze twee snelgroeiende en bewezen technologieën combineren.

Onze directeur Integratie Duurzame Energie, Andy Baird, heeft een gevestigde reputatie in de zonne-energiesector. Bovendien zet hij zich in om huiseigenaren, bedrijven en de publieke sector te helpen begrijpen hoe zij hun impact op het milieu kunnen verminderen door duurzame en efficiënte technologieën te gebruiken.

Informeer uw besluitvorming door te lezen over:

  • case studies die infraroodverwarming integreren met hernieuwbare energiebronnen
  • hoe zonne-energie werkt met Herschel infrarood
  • de rol van opslag
  • waarom controle de sleutel is
  • hoe u de ecologische voetafdruk van een gebouw kunt verminderen

Director of Renewables Integration

Dus als u een specifiek project wilt bespreken, of gewoon wilt onderzoeken hoe de combinatie van infrarood en zonne-energie een koolstofvrije verwarmingsoplossing oplevert, dan ons document en neem contact op: email Andrew Baird.

Infraroodverwarming en hernieuwbare energie vormen een ideale warmte- en energieoplossing voor de toekomst. Wij zijn gepassioneerd door technologieën die bijdragen aan een groenere en duurzame toekomst.

Geplaatst op