Introductie van de Halo verwarmingsreeks voor de verwarming van historische gebouwen

Introductie van de gloednieuwe Halo verwarmingsreeks, de zeer efficiënte elektrische infraroodverwarming voor het verwarmen van historische gebouwen. De Herschel Halo is ideaal voor gebruik in historische gebouwen, gebedshuizen en beschermde gebouwen zoals trouwlocaties, dorpshuizen, schuren, hotellobby’s, theaters, kerken en moskeeën. De Halo kan ook gebruikt worden voor het verwarmen van grote industriële werkplaatsen en magazijnen.

Halo

Met behulp van gespecialiseerde ver-infraroodstralers levert ver-infrarood het aangename en comfortabele gevoel van stralingswarmte, waardoor mensen, voorwerpen en het gebouw zachtjes worden verwarmd. In tegenstelling tot convectieverwarming is het niet nodig om grote luchtvolumes te verwarmen, waardoor de energiebesparing aanzienlijk kan zijn in vergelijking met convectiesystemen en warmtepompen. De krachtige Halo-verwarmingsreeks biedt een snelle opwarming en ruimtes hoeven nauwelijks voorverwarmd te worden.

De Halo verwarmingsreeks is vervaardigd volgens de hoogste specificaties en is afgewerkt met elegantie en subtiliteit in het achterhoofd – het resultaat is een koolstofvrije, energie-efficiënte verwarmingsoplossing die niet alleen niet opdringerig is, maar waarvan het prachtige ontwerp een middelpunt kan vormen in elk interieur. Halo heeft de mogelijkheid om decoratieve ontwerpen en kleuren op maat te kiezen en kan worden geleverd met of zonder energiezuinige, dimbare LED-lampen.

De Halo serie voor historische gebouwen

Halo heeft geen gevaarlijke onderdelen, heeft geen bewegende delen en is onderhoudsvrij. De Halo is een effectieve, stille en lichtloze 7,8kW ver infraroodstraler en heeft 3 variabele vermogensniveaus (2,6kW, 5,2kW, 7,8kW). De heater vereist Herschel’s APX Controller die controle opties mogelijk maakt van eenvoudig aan/uit tot geavanceerde temperatuur en afstandsbediening.

Halo wordt door Herschel in het Verenigd Koninkrijk gefabriceerd en minimaliseert de ecologische voetafdruk doordat hij gemaakt is van 100% Brits staal en aluminium. In combinatie met zon-PV of een tarief voor hernieuwbare energie is Halo 100% CO2-vrij, duurzame verwarming en een van de eenvoudigste en meest kosteneffectieve manieren voor moeilijk te verwarmen gebouwen om netto nul te bereiken. Kijk eens naar deze link met een video van de Halo kachels die geïnstalleerd zijn in de St Matthew’s Church in Bristol.

Herschel klanten genieten echt van het natuurlijke, frissere gevoel van comfort van onze ver infrarood kachels en we zijn ongelooflijk enthousiast over de uitgebreide voordelen die de innovatieve Halo verwarmingsreeks te bieden heeft aan de erfgoed en historische bouwsector. Ver infrarood is de meest zachte (en onzichtbare) golfband, ideaal voor comfortverwarming van mensen, en onze infraroodtechnologie minimaliseert ook de problemen van vocht in oudere gebouwen. Convectie verwarmingssystemen hebben vaak vochtproblemen veroorzaakt in historische en erfgoed gebouwen waar vochtige lucht en koude oppervlakken elkaar ontmoeten, wat resulteert in vocht- en schimmelproblemen.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en meer details over hoe Halo voor u kan werken.

Meer comfort door ver infrarood

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *