Onze nieuwe video met uitleg over infrarood verwarmingstechnologie.

Infraroodverwarming is de snelst groeiende van de nieuwe, alternatieve verwarmingstechnologieën op de markt. Een energiezuinige verwarmingsoplossing die kan worden aangedreven door hernieuwbare energiebronnen, in een toekomst waar energieopslag gebruikelijk is, is het geen wonder dat zo’n slimme, onderhoudsvrije oplossing wordt gebruikt door slimme consumenten.

Dus hoe werkt Herschel infraroodverwarming? En waarom is het energiezuiniger dan heteluchtverwarming?

Ver infrarood is stralingswarmte. Dezelfde hitte als een vuur. We hebben een video gemaakt om te laten zien hoe stralende objecten, waaronder mensen, verre infraroodwarmte absorberen en afgeven.

Ons gevoel van comfort heeft minder te maken met de luchttemperatuur en meer met de temperatuur van de omgeving om je heen. Als het gebouw waarin u zich bevindt koud is, voelt u het koud omdat u lichaamswarmte verliest aan het gebouw. Verre infrarood verwarmt de thermische massa van een gebouw, slaat warmte op in de muren en objecten, straalt de infrarode warmte uit en geeft ons een warm gevoel. Het heeft minder energie nodig dan het verwarmen van lucht, wat weinig doet om de thermische massa van het gebouw te verwarmen.

Kies uit ons assortiment verwarmingen , verkrijgbaar in een aantal stijlvolle afwerkingen, geschikt voor alle huishoudelijke en commerciële omgevingen.

Geplaatst op