As seen on TV Herschel at diy sos

BBC One DIY SOS Big Build - Blackburn

We waren verheugd om deel uit te maken van de DIY SOS Big Build in november 2019, hun Children in Need Special voor BBC One. Het gigantische transformatieproject zag het DIY SOS-team een vervallen 19e-eeuwse kerkzaal ombouwen tot nieuw ontworpen accommodatie voor dakloze jongeren in Blackburn.

Nick Knowles en de rest van het doe-het-zelf-SOS-team, met steun van handelaars en vrijwilligers in het VK, voltooiden dit ambitieuze project voor Nightsafe, een fantastische liefdadigheidsinstelling die ondersteuning biedt aan daklozen tussen de 16 en 24 jaar. De emotionele episode, die uitgezonden op tv op 13 november 2019, zag de oude hal transformeren in moderne accommodatie, innovatief ontworpen door Gabrielle Blackman, voor kortetermijnwoningen en gemeenschappelijke ondersteuningsruimtes.

Herschel was verheugd om meer dan Eu7k aan infrarood verwarmingspanelen plus Summit-kachels, allemaal met app-compatibele besturing, te doneren aan deze verdienstelijke zaak. Voor deze dakloze jongeren is een warme, gezellige accommodatie gecreëerd en de feedback van Nightsafe is dat ze enthousiast zijn over de resultaten van het hele project. Zowel de CEO van Nightsafe als Gabrielle Blackman, interieurontwerper op DIY SOS, hebben het uiterlijk en de prestaties van onze infraroodstralers aangevuld:

As seen on TV with Pudsey

Herschel infrared panels as seen on DIY SOS

Nightsafe: “Enorm bedankt voor het komen en opnieuw voor alles wat je voor onze jongeren hebt gedaan? #NightsafeHeroes.

Gabrielle Blackman: “Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier.❤️❤️❤️”.

Super trots op Herschel om betrokken te zijn geweest en dit bijzondere project te hebben mogen helpen. Houd de casestudie in de gaten, binnenkort volgt.

Your Home Made Perfect TV installeert Herschel infrarood verwarming voor de tuinkamer

BBC Two Your Home Made Perfect

We zijn grote fans van het nieuwste renovatieprogramma voor huizen op BBC Two, Your Home Made Perfect, en waren dus erg enthousiast toen tv-architect Laura Jane Clark onze infraroodstralers specificeerde in haar ontwerp voor een tuinkamer. Your Home Made Perfect gebruikt de nieuwste virtual reality-technologie om beide architecten concurrerende ontwerpen te laten zien, waardoor de huiseigenaren elk ontwerp in detail kunnen zien voordat ze kiezen.

Infraroodverwarming wordt op de show beschreven als “een energiezuinig verwarmingssysteem dat ruimte vrijmaakt voor muren die meestal bedekt zijn met radiatoren” en Laura Jane Clark legt uit hoe “deze tuinkamers behoorlijk vochtig worden en infraroodverwarming briljant is”.

Laura heeft bij veel andere projecten met infraroodverwarming gewerkt en zegt: “Ik specificeer ze altijd in oude huizen en mijn #undergroundtoiletconversion @herschel_infrared zijn jouw mensen”.

Garden room ideas

De tv-advertentie van Herschel komt op het scherm!