DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

verwarming vechtsportschool
Herschel Colorados verwarming ziekenhuiswachtkamer

Stralende ruimteverwarmers

Voor moeilijk te verwarmen ruimtes

Ons assortiment stralende ruimteverwarmers verwarmt grote, moeilijk te verwarmen binnenruimtes waar hun elegante ontwerpen in het oog springen. Ze zijn vooral populair in kerken, sporthallen, grote wachtkamers waar effectieve warmte vereist is zonder het volledige volume van de ruimte te verwarmen.

Zoals de meeste infraroodruimteverwarmers, zorgen onze stralingsverwarmers voor een effectieve “zonering” van de warmte, wat betekent dat u de warmte precies daar kunt richten waar u het nodig heeft en niet het hele luchtvolume in een gebied hoeft te verwarmen om enige warmte te voelen . Dit is een aanzienlijk voordeel en zuinig in semi-buitenshuis, of zeer koude gebieden waar u niet de hele ruimte wilt verwarmen.

Deze kachels kunnen ook buiten worden gebruikt, maar probeer voor nog meer stijl en flexibiliteit onze Commerciële buitenverwarmers</a >.

Voor gebieden die niet zozeer in de openbaarheid zijn, zoals magazijnen, raden we je aan om naar onze Infrarood magazijnverwarming selectie.

verwarming vechtsportschool

Professionele specificatieservice

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Meer informatie

Bladeren door stralingsverwarmers

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Inspirerende ideeën

Kerkverwarming wordt geïnstalleerd met Herschel

Kerkverwarmingsinstallaties

Herschel Colorado verwarmt vrijetijdsvoorziening

Verwarming Gracie Barra vechtsportschool

Vind andere commerciële verwarmingsoplossingen