Klantenservice FAQ's Heeft U bedradingsschema’s voor meerdere verwarmingen/controllers?

Heeft U bedradingsschema’s voor meerdere verwarmingen/controllers?

Voor eenvoudige paneelinstallaties die gebruik maken van het Herschel iQ-systeem of het XLS-besturingssysteem, is het onze aanbeveling om de ontvanger van de stuurontvanger na de gesmolten uitloper te bevestigen. (Bij gebruik van MD01 bedrade thermostaat moet hier ook de bedrading van en naar de controller worden gemaakt).

De eigenlijke temperatuurregelaar zelf moet worden geplaatst waar hij een redelijke gemiddelde temperatuur in de kamer kan meten.

Alleen voor het iQ Control-systeem is het mogelijk om een bedradingsverbinding voor de controller te maken vóór de gezekerde uitloper, maar dit is alleen van toepassing als de R1-ontvanger wordt aangestuurd door een T1-controller, of wanneer een MD01-controller wordt gebruikt en voornamelijk van toepassing is voor scenario’s met meerdere panelen / meer complexe. In alle andere eenvoudige configuraties moet de ontvanger worden bedraad na de gesmolten uitloper.

 

Simple Wiring Schematic

Dit scenario is niet van toepassing op Herschel Select XLS-panelen met hun ingebouwde Smart-R-ontvangers. Deze panelen zouden allemaal op individuele gesmolten sporen worden geïnstalleerd en een enkele XLS-thermostaat kan in de kamer worden geplaatst waar hij een redelijke gemiddelde temperatuur kan meten. De XLS-controllers trekken allemaal onafhankelijk van de panelen stroom.

Het onderstaande schema is echter een veel voorkomend scenario voor Herschel iQ-controllers die ofwel het Inspire-paneelassortiment ofwel Herschel-ruimteverwarmingstoestellen gebruiken.

In dit scenario moeten meerdere verwarmingen worden geschakeld vanuit een enkele herschel iQ-controller in één kamer. Omdat het mogelijk is dat de verwarmingsbelasting de stroomsterkte van de R1 (10 Ampère) of MD01 (16 Ampère) overschrijdt, moet een geschikt geclassificeerde schakelaar worden gebruikt om de totale verwarmingsbelasting en de Herschel R1-ontvanger of MD01 bedrade thermostaat aan te kunnen. zou worden gebruikt om de schakelaar te schakelen voordat de individuele sporen naar de verwarmingselementen gaan.

De eigenlijke temperatuurregelaar zelf (T1 of MD01) moet zo worden geplaatst dat hij een redelijke gemiddelde temperatuur in de kamer kan meten.

Advanced wiring schematic

Dit scenario is niet van toepassing op Herschel Select XLS-panelen met hun ingebouwde Smart-R-ontvangers. Deze panelen zouden allemaal worden geïnstalleerd op individuele gesmolten sporen en de XLS-thermostaten kunnen in elke kamer worden geplaatst waar ze een redelijke gemiddelde temperatuur kunnen meten. De XLS-controllers trekken allemaal onafhankelijk van de panelen stroom.

Het onderstaande schema geeft echter een veelvoorkomend scenario weer voor Herschel iQ-controllers die ofwel het Inspire-paneelassortiment ofwel Herschel-ruimteverwarmingstoestellen in meerdere combinaties in afzonderlijke kamers bedienen.

In dit scenario zou de verwarmingsbelasting voor elke kamer worden geregeld via een geschikt geclassificeerde schakelaar die wordt bestuurd door de Herschel R1-ontvanger of de MD01 bedrade thermostaat voor elke kamer. De kachels zouden nog steeds in elke kamer op individuele gezekerde sporen worden geplaatst.

De eigenlijke temperatuurregelaar zelf (T1 of MD01) moet worden geplaatst waar hij een redelijke gemiddelde temperatuur in elke kamer kan meten.

Advanced wiring schematic - multiple panels, controlls, separate rooms

2019-11-19T13:12:55+01:00