Klantenservice FAQ's Hoe bedien ik een infrarood verwarmingspaneel?

Hoe bedien ik een infrarood verwarmingspaneel?

Om ver-infrarood op de juiste golfband uit te zenden, zijn onze kachels “aan” of “uit” (het is niet mogelijk om de temperatuur van de kachel zelf te variëren). Er is dus een soort controller nodig voor uw infraroodpaneel.

We bouwen geen thermostaten in onze kachels omdat het de temperatuur van de kamer is die belangrijk is voor uw gevoel van comfort. Ingebouwde thermostaten hebben de neiging de temperatuur van de verwarming en de kamertemperatuur te laag te lezen, omdat de nabijheid van de thermostaat tot de verwarming het onmogelijk maakt om de kamertemperatuur correct te meten. We geloven dus niet dat ingebouwde bedieningselementen zo effectief zijn en dat het gebruik van ingebouwde bedieningselementen weinig keuze laat voor integratie in andere besturingssystemen en complete gebouwbeheersystemen.

Herschel biedt XLS-thermostaten voor de bediening van Select XLS-panelen en het Herschel IQ-regelsysteem voor Inspire-panelen; verwarmingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen om Herschel infraroodstralers te regelen. Nauwkeurige controle van kamer tot kamer, waar u ook bent, voor optimaal comfort en een minimaal energieverbruik.

Herschel-controlesystemen voldoen aan de EU Eco Design-wetgeving (ook bekend als LOT 20), waardoor u tot 8% meer efficiëntie krijgt.

Zie ook de veelgestelde vragen over het koppelen van de iQ-ontvanger en thermostaat.

 

2016-09-26T21:26:25+02:00