Klantenservice FAQ's Hoe effectief is de Halo in het verwarmen van mensen die lange tijd zitten? Kan de Halo worden gebruikt voor het verwarmen van kerken bij regelmatig gebruik?

Hoe effectief is de Halo in het verwarmen van mensen die lange tijd zitten? Kan de Halo worden gebruikt voor het verwarmen van kerken bij regelmatig gebruik?

De Halo kan worden gebruikt om mensen effectief en comfortabel te verwarmen, ongeacht hoe lang de warmte nodig is. Feedback van een installatie van Halo verwarmers in de St Matthew’s Church, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is dat de Halo een zeer goed comfortniveau biedt dat St Matthew’s omschrijft als “beter dan we ooit van de radiatoren hebben gehad” en ze beschrijven het werkelijke effect als een “warmtebel” – tot het punt dat ze opmerken dat het “niet aanvoelt alsof het van de verwarmers zelf komt”.
Halo werkt heel goed voor kerken die regelmatig worden gebruikt. De St Matthew’s wordt bijvoorbeeld regelmatig en dagelijks gebruikt en zij laten de Halo verwarming op precies dezelfde manier werken als de verlichting. Zij hebben bevestigd dat de Halo alleen wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is en wanneer het gebruik plaatsvindt. Binnen 10 minuten hebben zij het gewenste comfort – zonder behoefte aan achtergrondverwarming op andere tijdstippen. Dit is totaal anders dan bij alternatieve systemen die gedurende lange perioden lage achtergrondconvectiewarmte vereisen, die vervolgens moet worden opgevoerd om diensten en evenementen te verwarmen. Dit is niet nodig bij het gebruik van Halo en daarom is Halo zo’n efficiënt systeem voor het leveren van comfort.

2022-11-24T10:22:10+01:00