Klantenservice FAQ's Waarom zouden we Herschel boven andere merken gebruiken?

Waarom zouden we Herschel boven andere merken gebruiken?

Langste trackrecord

Bij Herschel hebben we de meest uitgebreide ervaring met de toepassing van Far Infrared in het VK (bekijk onze Residential en Commercial Case Study-pagina’s). Bij effectieve verwarming draait het allemaal om het afstemmen van de juiste verwarming op de juiste behoefte en we hebben hier jarenlange ervaring mee: ons helpen niet alleen onze schattingsmodellen te ontwikkelen, maar ook om productontwikkeling te stimuleren.

Choose Herschel Infrared to ensure quality assured infrared heating

Beste kachels en de grootste keuze en kwaliteit

Herschel heeft kachels ontwikkeld om de beste combinatie van kwaliteit, prestaties en prijs te bieden. We hebben het grootste assortiment kachels voor de meest uiteenlopende toepassingen. Al onze kachels zijn uitgebreid getest volgens de Britse en internationale normen en hebben de allerbeste garanties. Wij zijn de enige ver-infraroodspecialist in het VK die onze installateurs, distributeurs en wederverkopers volledige training en accreditatie biedt en erop aandringt.

Integriteit

Integriteit is een van onze kernwaarden en we zullen nooit toestaan ​​dat onze kachels verkeerd worden gespecificeerd of verkeerd worden verkocht. U kunt er zeker van zijn dat wanneer u een Herschel-kachel aanschaft, u de juiste kachel voor de juiste toepassing aanschaft en vele jaren plezier zult hebben. Belangrijkste voordelen:

Gratis levering naar het VK en het Europese vasteland voor online aankopen;
U hoeft uw garantie niet te registreren als u rechtstreeks bij ons koopt;
Geen verwisselbare vervanging van kwalificerende garantieclaims;
Toegang tot technische ondersteuning van Herschel.

Zie ook de veelgestelde vragen over op welke kwaliteitsnormen zijn Herschel-panelen getest? en Zijn er normen voor de prestaties van het Far Infrared-paneel?

2014-11-28T12:55:00+01:00