Klantenservice FAQ's Zal de bedrading mijn huis er rommelig uit laten zien?

Zal de bedrading mijn huis er rommelig uit laten zien?

De draden kunnen in de muur worden gejaagd en volledig worden verborgen of anderszins discreet worden aangebracht in kabelgoten, net zoals u zou doen bij het installeren van een elektrisch apparaat (bijv. Een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv). Raadpleeg uw elektricien of een door Herschel geaccrediteerde installateur voor meer advies.

2014-11-28T12:44:58+01:00