Terrasverwarmers voor buiten die worden gebruikt door het onlangs gerenoveerde buitentrainingscafé van een inspirerende school

We zijn verheugd dat we onlangs het voorrecht hebben gehad om een fantastische school te bezoeken en meer te weten te komen over een inspirerend project dat de schooldirecteur en het personeel van de school hebben voltooid, met als doel het leren en de kansen te verbeteren die hun leerlingen zullen ervaren terwijl ze onder hun hoede zijn. De terrasverwarmers van Herschel zijn gebruikt om het terras van het café te verwarmen.

school heating

Three Way School, een speciale gemeenschapsschool in Bath die kinderen met een breed scala aan speciale onderwijsbehoeften voorziet, heeft in totaal zeven jaar lang geld ingezameld om de opening van hun 3 Café & Kitchen mogelijk te maken. Een speciaal gebouwd café en trainingscentrum, het 3 Café & Kitchen biedt de kinderen de mogelijkheid om begeleide werkervaring op te doen in een caféomgeving. Deze mogelijkheid, samen met de mogelijkheid om een erkende kwalificatie te behalen voor onderwerpen als voedselhygiëne en gastvrijheid, kan de overgang naar de werkplek voor de leerlingen die dit willen doen aanzienlijk vergemakkelijken.

Herschel Colorado heater

Het café is in 2017 geopend en heeft sindsdien de ruime zithoek in de buitenlucht geopend, waardoor er meer ruimte is om te genieten van de traktaties die worden geserveerd door het keukenpersoneel en hun stagiaires.

Herschel werd gecontacteerd door Three Ways School en hun aannemers om te zien of we konden helpen bij het leveren van verwarming voor het nieuwe terrascafé, zodat nog meer bezoekers konden genieten van de mooie buitenomgeving tijdens zowel koudere tijden als op die avond gelegenheden wanneer de buitenruimte is open.

Na een ontmoeting met Herschel Infrared installeerde de school 6 Herschel Colorado-verwarmingen die aan de muur rond het zitgedeelte werden gemonteerd. De Colorado biedt warmte aan buitenruimtes dankzij een smaakvol, strak ontwerp dat een aangename zachte gloed afgeeft, waardoor de harde schittering van alternatieve kwarts-halogeenverwarmers op de markt wordt vermeden. De Colorado verwarmingen worden bediend via een handige afstandsbediening voor snel en eenvoudig gebruik.

Herschel outdoor terrace heaters    Herschel infrared Colorado heater for outdoors

Amelia Hartley, Business Manager bij Three Ways School, merkte op: “We zijn heel blij met de steun van een hele reeks lokale bedrijven om ons te helpen ons project te voltooien – de nieuw geïnstalleerde Herschel-verwarmingen zijn een geweldige aanvulling op onze zitplaatsen buiten en helpen bezoekers om comfortabel van de ruimte te genieten ”.

Sam Abel, Marketing Manager bij Herschel Infrared, merkte op: “Het was een waar genoegen om op een kleine manier bij te kunnen dragen aan het project van deze school om een ​​mooie buitenruimte te creëren, zodat het café nog meer klanten kan ontvangen. Het werk van de school is fantastisch. En de ontwikkeling van het café om praktische vaardigheden en accreditaties voor hun kinderen te bieden, om hen te helpen bij het verwerven van stages buiten school, is inspirerend. Het is een perfecte eerste ervaring voor deze kinderen met extra onderwijsbehoeften, anders dan de leeromgeving op school – en biedt hen werkervaring in een ondersteunende en minder uitdagende omgeving.

We kunnen hun zelfgemaakte taarten en scones niet sterk genoeg aanbevelen. Zeker een bezoek waard om van de omgeving te genieten en de Three Ways-leerlingen te zien bloeien in deze zeer positieve onderneming ”.

3 Café & Kitchen, Bath (bij Three Ways School).

colorado heating school terrace

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *