Herschel Infrared Getuigenissen “Droog in een verbazingwekkende tijd”

“Droog in een verbazingwekkende tijd”

De bedrijven gespecialiseerd in vochtsanering voorspelden een droogtijd van minimaal 16 weken voor de huizen in mijn omgeving met conventionele ontvochtigingsmethoden.
Toen onze inspecteur op 19 januari 2016 op bezoek kwam, merkte ze op hoe warm het huis voelde in vergelijking met die verwarmd met convectieverhitters en de geur was aangenaam in vergelijking met andere huizen die ze had bezocht.
Terwijl de verwarmingen het huis verwarmden, konden we de vochtigheid in de muren zichtbaar zien afnemen. Onze vochtige metingen op de interne bakstenen muren toonden aan dat ze binnen 7 dagen droog waren. De buitenmuren die stevig zijn gebouwd en drie bakstenen dik waren, duurden iets langer.
Op zaterdag 6 februari 2016 heeft onze specialist het huis droog verklaard. We bevestigen dat de benodigde tijd 44 dagen is, zo niet voor de kerstperiode die de installatie vertraagde, zou het enkele dagen minder zijn geweest. De ver-infraroodstralers hebben ongelooflijk effectief gewerkt met geweldige resultaten.

Paul Higgins – Zero Carbon Energy