Onderzoek naar opties voor ecologische verwarming – rapport van Friends of the Earth

Friends of the Earth leidt campagnes om de natuurlijke wereld en het welzijn van iedereen daarin te beschermen tegen milieuproblemen. Zij richten zich op wereldwijde actie voor verandering.

Het creëren van een groener klimaat is voor iedereen een prioriteit, evenals de noodzaak om het bewustzijn te vergroten van veranderingen die kunnen worden doorgevoerd om deze overgang mogelijk te maken.

Publicatie

Dit onlangs gepubliceerde rapport van Friends of the Earth (oktober 2018) schetst hoe consumenten hun huisverwarming kunnen herzien, te beginnen met verbeteringen aan de isolatie, in een gerichte poging om de koolstofvoetafdruk en de verwarmingsfactuur te verminderen. Het rapport gaat verder met een beoordeling van de beschikbare Eco-verwarmingsopties, waaronder beoordelingen van warmtepompen, elektrische radiatoren en infraroodverwarmers.

Het verheugt ons dat Herschel Infrared in dit rapport is opgenomen, dat huiseigenaren wijst op de mogelijkheden die zij hebben om hun ecologische voetafdruk met hun verwarmingssysteem te verminderen.

Verwarming biedt een enorme kans om een verschil te maken in het CO2 probleem, zoals blijkt uit de energiehiërarchie hierboven; combineer een efficiënt verwarmingssysteem met een 100% groene energieleverancier of on-site hernieuwbare energie, naast verbeteringen in het ontwerp van gebouwen om het warmtebehoudende vermogen van huizen te verbeteren, en verminder uw energieverbruik en CO2-voetafdruk.

De infraroodverwarmingstechnologie van Herschel combineert efficiëntie met praktisch nut en stijl – waardoor het een aantrekkelijke technologie voor de toekomst is, zowel voor huizen zonder netwerk als voor huizen die op zoek zijn naar een effectieve elektrische oplossing. Voor huiseigenaren is het voordeel van infrarood dat er minder vocht en schimmel ontstaat een bijkomend voordeel.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *