Warme, gezellige badkamers met een dampvrije spiegel die vocht helpt te verminderen

Haast U zich ook met rillingen uit Uw warme douche om dan te wachten tot Uw spiegel ontwasemt alvorens met Uw dagelijkse scheer- of make-up routine te starten ?

Gedaan met bibberen en wachten !  Herschel spiegelverwarmingen houden Uw badkamer warm met stralingswarmte.  Deze comfortabele, niet-stoffige warmte houdt Uw badkamer gezellig knus en de spiegel dampvrij, waardoor U verzekerd bent van een fijn en ontspannen begin van de dag.

Daarenboven helpen onze infraroodspiegels om effectief vocht en schimmel, vaak een probleem in badkamers, te reduceren.  Condensatie is het resultaat van warme lucht die in aanraking met koudere oppervlaktes komt en zo tot onzichtbare en ongezonde schimmelvorming kan leiden. In tegenstelling tot convectiesystemen verwarmen infrarood spiegelpanelen de oppervlaktes van voorwerpen en wanden met lagere luchttemperaturen en hogere luchtvochtigheid.

“Juist mijn tweede geïnstalleerd. Deze keer in de badkamer. ’S Morgens douchen in de winter is nu een stuk gezelliger”, feedback van Rich in Amerika.

“Onze vakantiewoning is knus, droog en warm: voor het eerst. De warmte is aangenaam (vooral de spiegelpanelen in de bad- en doucheruimtes)……  en geen condensvorming meer ! Tevreden klanten.  Herschel panelen hebben onze woning getransformeerd”. Dhr. Shannon, Achill Island, Ierland.

Naast Herschel spiegelverwarmingen zijn infrarood handdoekdrogers ook een echte meerwaarde voor elke badkamer en beschikbaar in een moderne witte- of zwarte glasafwerking. Zie ons heel badkamerprogramma hier.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om Uw badkamer lekker warm te houden.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *