Herschel Infrarood Gevalstudies Costa Coffee

Costa Coffee

Klantenbrief: om een effectieve verwarmingsoplossing te bieden voor klanten en personeel aan het loket

'We hebben Herschel-infraroodstralers geïnstalleerd die zeer effectief zijn geweest'.

Costa Coffee was op zoek naar een verwarmingsoplossing voor een tochtige cafélocatie in Liverpool Street Station om zowel klanten als personeel warm te houden.

Ze kozen ervoor Aspect XL te installeren omdat ze op zoek waren naar een schone, discrete en efficiënte oplossing; alternatieve oplossingen zouden een veel hoger wattage vereisen. De feedback van het personeel was positief met betrekking tot de warmte en dit heeft ertoe geleid dat Herschel-verwarmingstoestellen op een aantal andere locaties zijn geïnstalleerd en op veel andere locaties worden beoordeeld.

Toepassingen

Herschel infrarood is een ideale oplossing voor de horecabranche en biedt flexibele oplossingen. Deze stijlvolle toestellen kunnen een grote ruimte comfortabel en effectief verwarmen, waarbij waardevolle ruimte op de muur en de vloer wordt bespaard.

Lees meer

Het assortiment verwarmingssystemen van Herschel voor winkels verandert de manier waarop winkels in de detailhandel worden verwarmd volledig en biedt kosteneffectieve, stijlvolle en comfortabele warmte voor werknemers en klanten. Onze oplossingen zijn op afstand programmeerbaar, zodat u de warmte kunt regelen om aan Uw specifieke vereisten te voldoen.

Lees meer